Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosult a gyermekem térítésme...

Jogosult a gyermekem térítésmentes étkeztetésre a bölcsödében?

Figyelt kérdés
28500 gyes,40.000 nettó jövedelem,12200 családi ptólék,az én bevételem,a férjemé meg 22500 segély.
2013. jan. 16. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyi jövedelemre meg kell adják szerintem az ingyenes étkeztetést.
2013. jan. 16. 11:54
 2/5 Golan Trevize ***** válasza:
Ha a férjed nem dolgozik, akkor nem is biztos, hogy felveszik bölcsibe a gyereket.
2013. jan. 16. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:
önkormányzatnál rendszeres gyermekvédelmi igénylése. ennyire megkapod
2013. jan. 16. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
a szoc. tv szerint azt a gyereket aki rensz. gyerm. védelmiben részesül kötelező felvenni független hogy ki dolgizik ki nem. az én lányom is így megy most tavasszal
2013. jan. 16. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is most intéztem, hogy megkapjuk ezt a támogatást. A rendszeres gyermekvédelmi kedvezménynek (ami biztosítja az ingyenes étkezést a gyereknek) az a feltétele, hogy 3 fős család esetén az egy főre eső havi nettó jövedelem ne haladja meg a 39900ft-ot. A ti esetetekben a leírtak alapján ez az összeg 34400ft. Tehát jogosultak vagytok erre a kedvezményre. Ja, csak akkor ha nincs másfél millió ft-nál értékesebb autótok, vagy több ingatlan, nyaraló, szántóföld, ilyesmi.

A helyi önkormányzathoz menj be, adnak egy adatlapot, ebbe be kell írni a jövedelmeket, a kiadásokat, vagyonnyilatkozatot kell tenni (ebben kérdezik hogy van-e autó, ha igen mennyi az értéke, vagy van-e nyaraló, szántóföld, stb.) Egy szó mint száz, ha nincs többmilliós autótok, akkor a bevételek alapján meg fogjátok kapni.

2013. jan. 16. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!