Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legviccesebb vagy...

Mi volt a legviccesebb vagy legfurább kérdés, amit a terhességed alatt feltettek neked?

Figyelt kérdés

Nekem az volt a legviccesebb, amikor az akkor 18 éves tanítványom (lány) megkérdezte, hogy mi a baj, amikor nagyon rugdosott a babám, és látta, hogy kellemetlen nekem. És amikor mondtam neki, hogy mi van, akkor csodálkozva visszakérdezett, hogy "Érzed, ahogy mozog?" Ezen még ma is mosolygok mindig.

Volt nektek is ilyen megmosolyogtató élményetek?

2013. jan. 15. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem megkérdezték télen (nagyon hideg volt): " na és a baba hogy bírja ezt hideget?" Hát mondom, nagyon jól érzi magát a kellemes 36-37 fokban...
2013. márc. 1. 09:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
kisfiam nagyon hugit akart. mondtuk neki h öcsike lesz. erre elkezdett sirni és toporzékolni,h : de mondtam h én dóribabát akarok! lány legyen ne fiú!!!!! mondtam neki h de ő fiú és kész. erre: akkor mond meg neki h változzon lánnyá! ilyet nem lehet! na jó. akkor majd én elvarázsolom! nem volt egyszerű harc :)
2013. márc. 1. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom vallásos ember (hozzáteszem nekünk is fontos a hitünk ) 2 hétig tartó betegeskedés után felhívott kérdezősködni hogy beteg vagyok- e ...stb mielőtt letettük már azt hittem megszabadulok tőle erre a kérdés:

Szoktál imádkozni a magzatodért?

Köpni nyelni nem tudtam, amúgy sem szeretem az anyósom, borsózott a hátam tőle....fuj.

2013. márc. 1. 10:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 7 hónapban beszólt egy " kedves" rokon, hogy nem visem túlzásba mostanában a rantott húst?? Kb ugyanekkor morgok a tükör előtt hogy akkora vagyok mint egy bálna, mire a nagyfiam vigasztalóan jaj neeem anya, inkább akkora mint egy repülőgép anyahajó!
2013. márc. 1. 23:29
 15/15 anonim ***** válasza:
A gyerek apja kérdezte tőlem: "Lány lesz?? És ezen már nem lehet változtatni??"
2018. ápr. 9. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!