Újpesti kismamák, hol fogtok szülni?
Nemrég volt egy hasonló kérdés, linkelem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Kedves Kérdező! Hanyadik hétben vagy, hova jársz terhesgondozásra? Ezek szerint nincs fogadott orvosod, vagy nem is lesz?
Nekem van autóm, de perpill rossz, szóval ugyanott vagyok, ahol Te! A Honvéd jól megközelíthető, 20-as, 30-as busz ott tesz le.
Terhesgondozásra eddig az sztk-ba mentem, februártól az ÁEK-ba megyek, most néztem ki onnan egy dokit, első találkozásom lesz vele, még nem ismerem, és remélem, maradok is nála.
1. válaszoló voltam.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Még nem voltam dokinál. Nemrég teszteltem, mert késett a mensim, három különböző teszt is pozitív lett. Elég váratlanul ért, mert nem volt tervbe véve, 22 vagyok és még tanulok. De a párommal és a szüleinkkel átrágtuk az egészet, és próbálnak segíteni, ahol tudnak. Viszont ők vidéken élnek, mi meg itt lakunk a IV. kerületben, és kicsit félek is, hogy egyedül leszek.
Nagyon be vagyok rezelve, napok óta alig alszom. De gondolom ez valamennyire normális. Most próbálok mindennek utánajárni, olvasni, de nem olyan egyszerű. Fogalmam sincs, hogy mi-hogy megy, anyukámtól kérdeztem volna, de azt mondta, hogy már régen szült. :D
Bocsi, hogy össze-vissza írtam, elég nehéz most összeszedni a gondolataimat. Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Nagyon szívesen! És fel a fejjel, ez természetes, hogy ilyenkor kavarognak a gondolatok! Gratulálok a babához Kismami! :)
Én is újpesti vagyok, de már a második gyereket várom, 18 hetes a terhességem. Ha gondolod, szívesen segítek, ha tudok, nyugodtan kérdezz, keress meg, úgyis ráérek, itthon vagyok.
Boldog babavárást!
1. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!