Kismamák! Milyen lett a mellbimbótok szoptatás után?
Kinézetre vagy érzésre gondolsz?
4 évig szoptattam folyamatosan (2 kicsim van 2 év korkülönbséggel)
Kinézetre ugyanolyan. Persze a melleim nagyobbak lettek sokkal, most egy kicsit lógnak is, de a méretük nem csökkent, pedig már fél éve nem szoptatok. Maga a mellbimbóm ugyanakkora lett, mint előtte volt.
Viszont... érzésre nagyon más... sokkal rosszabb. A szoptatások előtt szerettem, ha a férjem foglalkozott vele, hááát most inkább csak elviselem... de örömet nem okoz.
Én már 1 éve túlvagyok a szoptatáson, nekem ugyanolyan lett, mint előtte volt.
A szoptatás alatt meg még utána is valamivel a bimbóudvar (a barna rész) megnagyobbodott, akkor egy kicsit kétségbe estem emiatt, mert nem nagyon tetszett, de mostanra már az is visszahúzódott.
A méretet viszont sajnálom, mert 75E-ből visszamentem 75C-re (eredeti méretre). De legalább nem kellett lecserélnem az összes régi melltartómat :-)
Háttérből mondja Párom,hogy -éppen szoptatja Fiúnkat-, hogy a mellbimbója a nagyobbik gyereknél is nagyobb lett és sokkal érzékenyebb! Ahogy kérdezted, a mellbimbója visszanyerte "eredeti fazonját"!
Kispapa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!