Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hol veszitek a húst?...

Anyukák! Hol veszitek a húst? Elsősorban azok érdekelnének, ahol 3 év alatti gyerek van.

Figyelt kérdés
Van még valaki rajtam kívül, aki a Tescoba vesz húst? Annyian írják, hogy ott nem szabad venni. Én még nem vettem ott romlottat.
2013. jan. 14. 09:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Csak hentesnél, amit ismerek.

Párom anno területi képviselőként sokat járt a tescoba(cora,mostmár auchanba is)(nem húst vitt)

Szemtanúja volt jó pár kemény esetnek.

(pl.nyáron napon órákig "érlelődő" húsos ládák,mérges szállítók, akik a ládákat tisztelték meg szervezetük méreganyagaival stb...)

Persze lehet hogy ez már régen volt, és azóta minden megváltozott, de én sajnos akkor sem bízom már bennük.

2013. jan. 14. 11:53
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszi neked is.

Nem megbántva a henteseket, de ha olyan húst szeretne valaki, amibe teljesen megbízik, az csak a saját vágás. Szerintem a többség azért nem vesz húst multiknál, csak mert multi. Amivel persze nincs gond. De a hentesnek is az az érdeke, hogy eladja a húst, azt sem látjuk, honnan származik, hogy jutott a henteshez, ott hol tárolták stb. Én sem a tescot akarom védeni, de nem értem, hogy miért lenne rosszabb az ottani hús, mint pl. a Sparos.

2013. jan. 14. 12:14
 23/28 anonim ***** válasza:
Én sem jártam még meg a tescos hússal. Ott veszem ahol éppen akciós. Van egy barátnőm aki meg pont a hentesnél vásárolt hússal járt pórul. Nem lehet tudni sajnos....
2013. jan. 14. 15:05
 24/28 anonim ***** válasza:
21es vagyok. Persze, a hentesnél is lehet romlott, feljavított stb.. a hús. Ezt nem tudhatjuk. Nyilván az a legjobb, amit otthon nevelsz, vágsz, csomagolsz. De ki engedheti ezt meg magának?! Én vidéken lakom, de ha csirke, malac lenne a kertemben, bizony lenne felháborodás, panasz mindenfelé.Sajnos.Az ember kénytelen megbízni a multikban,hentesekben. Ha pedig pórul jár, max. nem megy oda többet. A multikat ez nem érdekli, hiszen megy helyette 100 másik. Esetleg a kisebb hentesek "nem engedhetik meg maguknak ezt a luxust."
2013. jan. 14. 21:01
 25/28 anonim ***** válasza:
Milyen felháborodás lenne ha tartanál jószágot? És ez téged érdekel? Vidéken lakok városban. Vannak csirkéim, kakasaim, disznóim. Kulturált tiszta körülmények között vannak nevelve, csak szóljon valaki. Ha nem tetszik vegye meg nekem a húst. De eddig még senkit nem zavart, pedig minden felől szomszédok vannak. Igaz nem az ablakuk alatt van a jószág.
2013. jan. 14. 21:04
 26/28 anonim ***** válasza:
Nekünk nem érné meg állatot tartani. Kb 10kg csirkemellet eszünk meg egy hónapban. Olyan csirke meg nincs ami csak mellből áll :D Egy egész mezőgazdaság kéne, hogy ne kelljen boltban vásárolnunk.
2013. jan. 15. 08:40
 27/28 anonim ***** válasza:
Tesco,hentes(Kedvenc JM),Auchan.Én sem találkoztam még romlott hússal a Tescoban.
2013. jan. 15. 10:17
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is, mentek a kezek.

Megnyugodtam, hogy elég sokunknak nincs gondja a Tescos hússal.

2013. jan. 15. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!