Anyukák! Hol veszitek a húst? Elsősorban azok érdekelnének, ahol 3 év alatti gyerek van.
Csak hentesnél, amit ismerek.
Párom anno területi képviselőként sokat járt a tescoba(cora,mostmár auchanba is)(nem húst vitt)
Szemtanúja volt jó pár kemény esetnek.
(pl.nyáron napon órákig "érlelődő" húsos ládák,mérges szállítók, akik a ládákat tisztelték meg szervezetük méreganyagaival stb...)
Persze lehet hogy ez már régen volt, és azóta minden megváltozott, de én sajnos akkor sem bízom már bennük.
Köszi neked is.
Nem megbántva a henteseket, de ha olyan húst szeretne valaki, amibe teljesen megbízik, az csak a saját vágás. Szerintem a többség azért nem vesz húst multiknál, csak mert multi. Amivel persze nincs gond. De a hentesnek is az az érdeke, hogy eladja a húst, azt sem látjuk, honnan származik, hogy jutott a henteshez, ott hol tárolták stb. Én sem a tescot akarom védeni, de nem értem, hogy miért lenne rosszabb az ottani hús, mint pl. a Sparos.
Köszi nektek is, mentek a kezek.
Megnyugodtam, hogy elég sokunknak nincs gondja a Tescos hússal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!