Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hol veszitek a húst?...

Anyukák! Hol veszitek a húst? Elsősorban azok érdekelnének, ahol 3 év alatti gyerek van.

Figyelt kérdés
Van még valaki rajtam kívül, aki a Tescoba vesz húst? Annyian írják, hogy ott nem szabad venni. Én még nem vettem ott romlottat.
2013. jan. 14. 09:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is, ment a zöld kéz.

Akik nem vennétek soha a Tescoból, írjátok már le, hogy miért nem? Vettetek már és romlott volt?

2013. jan. 14. 10:11
 12/28 anonim ***** válasza:

Nem az a "baj" a Tescossal, hogy "megfogdossák", és nem is a higiéniai szabályok, sőt elhiszem, hogy ott ezt jobban betartják, mint az én hentesem, sőt, tuti. A baj az, hogy nagyüzemi csirkék, mesterséges táppal stb. Már fent említette valaki, hogy szójával tömik.

Ugyanilyen okból nem veszek tojást sem ilyen helyen. A piaci a legjobb, nénitől, aki maga eteti a csirkéit...

2013. jan. 14. 10:22
 13/28 anonim ***** válasza:

Mi termelői piacon vesszük, van egy ismerősünk, aki vidékről jön fel Pestre termelői piacra árulni és ő hozza nekünk rendelésre ami kell. Nem olcsó, de nagyon jó minőségű.

Amúgy meg Auchanba járunk vásárolni, és ott is szoktam venni húst, ha valami épp kell.

A szüleim Tescoba, Auchanba, Lidl-be vásárolnak. Édesapám szakács, úgyhogy ő jól tudja melyik hús az ami nem jó, de még sosem mondta a Tescos húsra hogy rossz, egyedül azt, hogy darált húst semmiképp nem szabad venni, inkább egy húsdarálót otthonra. Amúgy ők a tescoban hentespultról veszik a húst. Sűrűn eszünk náluk, de eddig még semmi problémánk nem volt a hústól.

2013. jan. 14. 10:25
 14/28 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Vettem debrecenit. Otthon ki bontva büdös és romlott nyálkás.

A tesco elérhetősége oldalán mindenkinek elküldtem a mailt amiben leírtam hogy jártam. volt köztük külföldi is. Még a nagyfőnöknek is,aki karácsonykor adományosztás miatt tvben volt. Nekik persze angolul. A vége az lett,hogy 1 hét múlva válaszoltak,hogy az ügyfélszolgálati pultnál visszaadják az árát blokk ellenében. Azt is megírtam hogy nem szeretem a tesco t és kivételes eset volt,hogy ott vásároltam,de biztos vagyok benne,hogy ezután sosem fogom oda betenni a lábam .

2013. jan. 14. 10:26
 15/28 anonim ***** válasza:
Piacon, hentestől.
2013. jan. 14. 10:48
 16/28 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is, ment a kéz.

Még én nem jártam meg a Tescos hússal. Szebb húsokat kaptunk ott néha, mint a hentesnél.

2013. jan. 14. 10:51
 17/28 anonim ***** válasza:

13. vagyok.

Én is vettem már tescoban tatár beefsteak-nek való húst, amit ugye nyersen fogyasztunk, gyönyörű szép, friss hús volt, az íze is finom volt, nem lett tőle semmi bajunk.

2013. jan. 14. 11:06
 18/28 anonim ***** válasza:

hol nem :)

mi veszünk vidéken évente 2x 1-1 disznót és lefagyasztjuk, de elég hamar fel is éljük, novemberben vágtunk, már alig van belőle :)

tescoba hetente 1x megyek, ott akkor veszek húst ha van aznap lejáró, az ugye fél áron van. de nem csinálom meg egyből, lefagyasztom, biztos ami biztos, szerintem az már tényleg necces picit így muszáj a fagyóba bedobni.

csirkét szintén vágunk rendszeresen, mondjuk évente csak 20 csirke ami nagyon kevés mert nálunk minden nap kerül hús az asztalra. ha nincs a fagyóban akkor azt az auchanba veszem.

nálunk van piac, szép is az árú, de bevallom, nem engedhetjük meg magunknak a pici húst, dupla annyi mint a bevásárló központban, elvinné a fizunkat, úgy vagyok vele, hogy inkább vízzel pumpált húst teszek az asztalra mint semmit. de amúgy nagyon szomorúnak tartom, hogy itt tartunk és nem csak mi :(((

2013. jan. 14. 11:09
 19/28 Baranka ***** válasza:
Én rengeteg húst kapok anyósoméktól. Tartanak disznót, kacsát, csirkét stb. Ha mégis vennem kell akkor csakis hentesnél veszem.
2013. jan. 14. 11:39
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat nektek is, ment a kéz.

Megnyugodtam, hogy más kisgyerekes is vesz húst a Tescoba.

2013. jan. 14. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!