Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen matracot vegyek gyereke...

Milyen matracot vegyek gyerekeim ágyába, rendes ágyába?

Figyelt kérdés
Ágykeretet megvettük, de nem akarok vékony szivacs matracot, amit adtak hizzá, tényleg nagyon vékony, pár centis. Nektek milyen van? Én elvesztem a matracok rengetegibe:)
2013. jan. 14. 09:41
 1/2 anonim ***** válasza:
nekünk kókusz matrac van a baba alatt, nagyon jó. biztos lehet kapni nagyobb méretbe is.
2013. jan. 14. 10:19
 2/2 anonim válasza:

Én itt vettem gyerekmatracot: [link]

Fel is hívtam őket, igazán segítőkészek :) bármilyen matracot elkészítenek, ha egyéni kívánságod van.

Nagyon jó áron, sokféle méretből lehet választani. Van mindenféle huzatuk és vizes lepedőjük is így, ha a pici bepisil, akkor sem kell a matrac tisztításával bajlódnod.

Mi próbáltuk már a kókusz matracot, de a csöppség nem szerette, sokat sírt és forgolódott, szerintem túl kemény nekik. Végül egy 70x140x10 félkemény szivacsmatracot választottunk. Sokkal jobb anyagból vannak, mint gondoltam, sokáig bírják, ráadásul olcsó. Persze nem sajnálom a pénzt, hisz a gyerekek mindent megérnek, de attól féltem ezt is le kell majd cserélni. Nem kellett :)

Remélem tudtam segíteni.

2013. jan. 15. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!