Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használ valaki ilyen ikeás...

Használ valaki ilyen ikeás matracot kiságyba?

Figyelt kérdés

[link]

Tapasztalatok?

2012. okt. 19. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen és tökéletes.
2012. okt. 19. 17:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak mert annyira nyomatják a kókusz matracot, hogy kicsit elbizonytalanodtam h ez valóba jó e mert igen jó áron van.
2012. okt. 19. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
első vagyok.Szerintem te sem kókuszmatracon nőttél fel.Egyébként az én babám éjjel 12 órát is alszik rajta pár hetes kora óta,szóval biztosan nem kényelmetlen. :)
2012. okt. 19. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, mindkét gyerekemnek ilyen van és tökéletes.
2012. okt. 19. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, bocs, nekünk az eggyel nagyobb méret van, ami a leesésgátlós ágyba való, de ugyanez a fajta matrac, tehát anyagra, vastagságra ugyanaz.

Simán raknék rá pici babát is, szerintem jó kis matrac.

2012. okt. 19. 19:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ilyet kapnak az ikreim.:)
2012. okt. 19. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:

nekünk is egyel nagyobb van azt hiszem, de ikeás.Tökéletes.Kisfiam kb 20 hónapig használta, most a tesó "nyúzza" kemény 1 hete:)))

Ja és nagy fiunk most egy sima 90x200as ikeás matracon alszik,ami a földön van.Aggódtam hogy fog átszokni oda a kiságyból, hát nem volt probléma.Nagyon szereti,jókat alszik rajta:)

2012. dec. 11. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!