Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már betegek lennének, ha...

Már betegek lennének, ha elkapták tőlem a betegséget?

Figyelt kérdés

Pont 1 hete kezdődött nálam valami influenzszerű betegség, torokfájás, fejfájás, láz, köhögés. Péntekre lett csak orrfolyás,stb, mindegy, már sokkal jobban vagyok, mondhatni a köhögésen kívűl más nincs. A gyermekeim (2 évesek lesznek) ha elkapták volna, már jelentkezett volna náluk valami tünet, nem? Úgy tudom az ilyen betegségeknek 24-48 óra a lappangási ideje.

Egyenlőre semmi bajuk nincs, kopp-kopp-kopp:)

2013. jan. 14. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is így tudom,ált.1-2 nap a lappangási idő.Szerintem már betegek lennének.Nálunk bezzeg egyszerre van most mindenkinek.Nem tudom ők hozták haza az oviból nekem,vagy én általam terjedt-e el,de torokfájás,köhögés van...
2013. jan. 14. 09:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Remélem igazad van, én nagyon reménykedem,hogy megúszták, nem is értem, hogyan...eddig egy sima megfázást is átadtam nekik, most ezt az influenzaszerűt meg nem. Még a férjemen sincs tünet. Érdekes.

Nektek jobbulást!

2013. jan. 14. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm.Most már biztosan nem lesz semmi nálatok.
2013. jan. 14. 13:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát most délutánra belázasodtak, biztosan elkapták...nem is értem hogy gondoltam, hogy megússzák:( Még csak most jön a java...
2013. jan. 14. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Jujj,hát sajnálom,ezek szerint tovább is lappanghat,mint gondoltuk.Ne csüggedj,ők hamar meggyógyulnak.Csaknem ikrek?
2013. jan. 14. 16:53
 6/8 A kérdező kommentje:

De igen, ikrek:) Fiúk. A kedvükön nem látszik még a betegség, de igazából én is úgy voltam,hogy először fejfájás, láz, enyhe torokfájás, de a közérzetem nem volt olyan rossz. Amikor tól az orrom elindult, onnantól éreztem magam rosszabbul, de az csak 2 nap volt a végén. Remélem ők még hamarabb átvészelik!

Köszi szépen azért, inkább ez, mint a rendes influenza! Az hanyattvágja még a felnőttet is:( Mégegyszer jobbulást Nektek is, remélem nálatok sincs nagyobb baj!

2013. jan. 14. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Na hát gratulálok,nálam is ikrek,szintén fiúk,éppen ma két és fél évesek.Egyenlőre csak köhécselnek,enyhe orrfolyással.Ma még bölcsiben voltak,meglátjuk holnapra mi lesz...Minden jót nektek!!
2013. jan. 14. 18:12
 8/8 A kérdező kommentje:

:):)

Nektek is gratula!

2013. jan. 14. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!