Már betegek lennének, ha elkapták tőlem a betegséget?
Pont 1 hete kezdődött nálam valami influenzszerű betegség, torokfájás, fejfájás, láz, köhögés. Péntekre lett csak orrfolyás,stb, mindegy, már sokkal jobban vagyok, mondhatni a köhögésen kívűl más nincs. A gyermekeim (2 évesek lesznek) ha elkapták volna, már jelentkezett volna náluk valami tünet, nem? Úgy tudom az ilyen betegségeknek 24-48 óra a lappangási ideje.
Egyenlőre semmi bajuk nincs, kopp-kopp-kopp:)
Remélem igazad van, én nagyon reménykedem,hogy megúszták, nem is értem, hogyan...eddig egy sima megfázást is átadtam nekik, most ezt az influenzaszerűt meg nem. Még a férjemen sincs tünet. Érdekes.
Nektek jobbulást!
De igen, ikrek:) Fiúk. A kedvükön nem látszik még a betegség, de igazából én is úgy voltam,hogy először fejfájás, láz, enyhe torokfájás, de a közérzetem nem volt olyan rossz. Amikor tól az orrom elindult, onnantól éreztem magam rosszabbul, de az csak 2 nap volt a végén. Remélem ők még hamarabb átvészelik!
Köszi szépen azért, inkább ez, mint a rendes influenza! Az hanyattvágja még a felnőttet is:( Mégegyszer jobbulást Nektek is, remélem nálatok sincs nagyobb baj!
:):)
Nektek is gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!