Anyukák, mi az amit utoljára csak magatoknak vettetek, és mikor?
Én most eszméltem rá, hogy 2 hónapja vettem magamnak utoljára valamit, ráadásul pont egy stiftet...
Kicsit elszomorodtam, mert azért apróbb vágyaim nekem is vannak, de én mindig magamon próbálok spórolni.
A férjem sajnos nem: dohányzik, a biciklivel is megtehető utat a munkába még nyáron se teszi meg, mindig autó, vett magának egy márkás melegítőt, felszerelte a horgászbotjait, valamint holnap megy tetoválást csináltatni. És ez csak az elmúlt 2 hónap volt nagyjából nála.
Sajnos én már 3 hónapja csak a gyest kapom, így nagyon próbálok spórolni, szerinte azért ennyire nem kellene a fogunkhoz verni a garast.
Én most a névnapomra kapott pénzt egy új táskára szántam, de mivel nem akarok a kicsi megtakarításunkhoz nyúlni, így ma elmegyek és pelenkát veszek belőle.
Más is ilyen "mazoista"?
Pénteken nem volt iskola,a nagyobb fiammal elmentünk turkáló körútra,vettem magamnak 2 felsőt.
Magamra nagyon sajnálom a pénzt,a gyerekekre költjük az összeset:)!
Az én luxusom az,hogy 3 havonta elmegyek a hajamat levágatni(ismerős a fodrász,2 ezerért vágja),és 2 havonta veszek ezer ft-ért hajfestéket,és itthon a férjem befesti a hajamat.
Kedves Kérdező:)!
Teljesen érthető, hogy inkább a babára fordítod a pénzt, viszont:
nagyon fontos, hogy Te is jól érezd magad és ehhez, ha kell, márpedig szerintem a legtöbb nőnek ez (teljesen jogos( igénye, néha érdemes kiszorítani magadra pár forintot:). Ha mást nem, egy szép színes sálat, amitől már jobban érzed magad a szürke htköznapokon, vagy egy szép harisnyát, ami feldobja a régi szoknyádat... ezek pár száz forintok, kéthavonta szerintem belefér:). Mi is férj alkalmazotti keresetéből és gyesből élünk, tudom, hogy nehéz beosztani a pénz. De azt is tudom, hogy nagyon jó érzés egy (akár turiban talált) "kincs":). Ha másképp nem, a konyhapénzből félreteszek és vásárolok egy sálat, vagy egy körömlakkot...:). Mert fontos, hogy a gyereknek és a családnak "mindene" meglegyen, de ebben a mindenben a jókedvű, önbizalommal teli anyuka is bele tartozik;).
12es vagyok:).
Jól teszed, hidd el, feldobja az egész napodat, hetedet:). GOndoolom nem több tízezres csodára vered el a pénzt:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!