Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mi az amit utoljára...

Anyukák, mi az amit utoljára csak magatoknak vettetek, és mikor?

Figyelt kérdés

Én most eszméltem rá, hogy 2 hónapja vettem magamnak utoljára valamit, ráadásul pont egy stiftet...

Kicsit elszomorodtam, mert azért apróbb vágyaim nekem is vannak, de én mindig magamon próbálok spórolni.

A férjem sajnos nem: dohányzik, a biciklivel is megtehető utat a munkába még nyáron se teszi meg, mindig autó, vett magának egy márkás melegítőt, felszerelte a horgászbotjait, valamint holnap megy tetoválást csináltatni. És ez csak az elmúlt 2 hónap volt nagyjából nála.

Sajnos én már 3 hónapja csak a gyest kapom, így nagyon próbálok spórolni, szerinte azért ennyire nem kellene a fogunkhoz verni a garast.

Én most a névnapomra kapott pénzt egy új táskára szántam, de mivel nem akarok a kicsi megtakarításunkhoz nyúlni, így ma elmegyek és pelenkát veszek belőle.

Más is ilyen "mazoista"?

2013. jan. 14. 06:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Pénteken nem volt iskola,a nagyobb fiammal elmentünk turkáló körútra,vettem magamnak 2 felsőt.

Magamra nagyon sajnálom a pénzt,a gyerekekre költjük az összeset:)!

Az én luxusom az,hogy 3 havonta elmegyek a hajamat levágatni(ismerős a fodrász,2 ezerért vágja),és 2 havonta veszek ezer ft-ért hajfestéket,és itthon a férjem befesti a hajamat.

2013. jan. 14. 10:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező:)!

Teljesen érthető, hogy inkább a babára fordítod a pénzt, viszont:

nagyon fontos, hogy Te is jól érezd magad és ehhez, ha kell, márpedig szerintem a legtöbb nőnek ez (teljesen jogos( igénye, néha érdemes kiszorítani magadra pár forintot:). Ha mást nem, egy szép színes sálat, amitől már jobban érzed magad a szürke htköznapokon, vagy egy szép harisnyát, ami feldobja a régi szoknyádat... ezek pár száz forintok, kéthavonta szerintem belefér:). Mi is férj alkalmazotti keresetéből és gyesből élünk, tudom, hogy nehéz beosztani a pénz. De azt is tudom, hogy nagyon jó érzés egy (akár turiban talált) "kincs":). Ha másképp nem, a konyhapénzből félreteszek és vásárolok egy sálat, vagy egy körömlakkot...:). Mert fontos, hogy a gyereknek és a családnak "mindene" meglegyen, de ebben a mindenben a jókedvű, önbizalommal teli anyuka is bele tartozik;).

2013. jan. 14. 10:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szeretek a fiamnak vásárolni,sőt a férjemnek is én vásárolok,néha elragadtatom magam ha a fiamról van szó,és később jövök rá,hogy magamat kihagytam,de azért többségében magamnak is vásárolok.Párom nem költi a pénzt feleslegesen,inkább én vagyok az aki olyat is vesz ami nem olyan szükséges.Mondjuk így belegondolva november óta nem vettem magamnak semmit egy csokin kívül,ebbe a hónapban fiamnak és a páromnak vásároltunk.Ha spórolni kell akkor én is inkább magamon spórolok,de inkább igyekszem munkát találni,mert nekem nehezen megy a spórolás, a nélkülözés,most járt le a gyakorlatom,egyben fizetésem is.Remélem a következő hónaptól végre találok munkát a gyes mellett,és igyekszem azért félretenni is.
2013. jan. 14. 10:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Én a hétvégén vettem magamnak két blézert, egy nadrágot és két bugyit. Sűrűn szoktam magamnak is vásárolni de a párom még így is azt mondja, hogy semmit nem költök magamra :-D Természetesen a kislányomé az elsőbbség, de nekem is vannak igényeim és szeretek tetszeni a páromnak.
2013. jan. 14. 11:16
 15/19 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, azt hiszem mégis megveszem magamnak a táskát:)
2013. jan. 14. 11:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ma :) Na jó, az egész családnak, de így magamnak is. Vettem mindenkinek zoknit, mert már elég kevés volt. Meg magamat megleptem egy sapival, mert amit eddig hordtam, az halálba idegesített, állandóan a szemembe csúszott, túl nagy volt, most vettem egy olyat, ami tetszik is, jó meleg is, és pont jó a fejemre :D
2013. jan. 14. 12:44
 17/19 anonim ***** válasza:

12es vagyok:).

Jól teszed, hidd el, feldobja az egész napodat, hetedet:). GOndoolom nem több tízezres csodára vered el a pénzt:).

2013. jan. 14. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Novemberben vettem egy telefont. Már egy éve sóvárogtam utána, most volt akciós, így megvettük. Ez volt karácsonyra az ajándékom. Ezen kívül októberben vettem egy csizmát, mást nem. Nélkülözhetetlen dolgokat veszek magamnak: bugyit, zoknit, melltartót, törölközőt, ilyeneket szoktam venni. 2 havonta 1 hajfesték (800 ft-os). Úgy néz ki, hogy az epilátorom be fog dögleni, azt is le kell majd cserélni, de mivel közeleg a szülinapom, majd ráfogjuk, hogy arra volt. 7 végén kaptam egy cserepes virágot apától + azt a színváltós gyertyát amit reklámoznak a tv-ben.
2013. jan. 14. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Ruhát vettem magamnak,valamint sminkcuccokat.Minden héten vásárolok magamnak valamit/valamiket,általában a fiamat és a páromat sem hagyom ki,csak ezúttal nem találtam semmi olyasmit,aminek örülnének.
2013. jan. 14. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!