Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Eljött az idő, amikor már...

"Eljött az idő, amikor már azt vettem észre Magamon, hogy nem akarom, hogy megjöjjön"?

Figyelt kérdés

Ezt egyszer olvastam Valakitől.Nem gondoltam volna,hogy egyszer Én is így érzek majd.

Ez tényleg annyira normális,hogy egy Nő Életébe,egyszer csak úgy eljön ez az egész? Számomra ez annyira hihetetlen és megmagyarázhatatlan.

Én eddig nem akartam Gyereket,most sem mondanám,hogy akarok...de 11-én kellett volna megjönnie és ha arra gondolok nem fog,olyan boldognak érzem Magam. Mi ez?:(

2013. jan. 13. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Tesztelj egyet, mert lehet, hogy terhes vagy. Ez az érzés pedig az anyai ösztön, ami kezd feltámadni benned, és ahogy nő a pocakodban, majd kint a baba, egyre erősebb lesz.
2013. jan. 13. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha törölteted/törlik, ha nem, akkor is megkérdezem: Miért kell nagy kezdőbetűvel írni ezeket: valakitől, én, nő, életbe, gyereket, stb. Milyen szabály alapján írod így?
2013. jan. 13. 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:

:) Az Én szabályaim alapján. Tudod az Élőlények (+pár fogalom) iránti tiszteletemet fejezem ki ebben a formában is. Bár nem tudod,nem jöttél rá,mert akkor nem kérdeztél volna...

Számomra egyszerűen nagybetűs az Élet,nagybetűs a Nő a Férfi...stb.

Hivatalos írásaimban sajnos mellőznöm kell,hisz ismerem a helyesírási szabályokat.De ezt a kérdést a szívemből írtam.

Amiért elnézést kérnék,az a szóismétlésem. Köszönöm.

2013. jan. 14. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!