Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A bátyám nagyon rövid pórázon...

A bátyám nagyon rövid pórázon tartja a fiát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Amikor pici volt, a neje magyarúl a bátyám angolul beszélt hozzá.

Vagy Francia vagy pedig Amerikai iskolába iratja.

Még nem döntötte el...

Mindig eltesz egy ezrest, hogy a gyereknek majd legyen költőpénze.

A gyerekszoba makulátlan, ahogy az egész lakás.

Ez persze nem gond. De miért tartja ilyen rövid pórázon?

2009. aug. 28. 23:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy nem tudom, miért jön mindenki ezzel a TVzéssel, most attól, hogy nem visznek egy gyeket múzeumba (hálistennek engem egyszerse vittek ilyen helyre) még nem egyenlő azzal, hogy a gyerek a TV előtt ül!! A gyerekek egyáltalán nem szeretnek ülni, már nem azért mondom :D Se TV előtt, se máshol :D Legalábbis engem nagyon nehéz volt rávenni, hogy üljek. :D És a gyerekek is azt szeretik, ha szabadon szaladgálhatnak, fáramászhatnak, bicajozhatnak, stb, nem kell nekik folyton programokat szervezni, eljátszanak ők maguktól is, nem fognak beülni a TV elé, mint a felnőttek!
2009. aug. 29. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, szörnyű apa lehet, MÚZEUMBA viszi... Pedig kocsmába kéne, az a neki való.

Nem értem a problémádat. Mi a gond azzal, hogy múzeumba viszi? Meg hogy tiszta az egész lakás? Nálunk is tiszta volt a lakás, engem is vittek múzeumba, meg kirándulni is, meg úszni járattak, nagyobb koromban színházba is mentünk, szerintem tök normális ember lettem. Én örültem volna, ha hozzám valamelyik szülőm angolul beszélt volna, tök jó lett volna már kicsi korban megtanulni, de hát senki nem beszélt olyan jól. Viszont nagy hangsúlyt fektettek a nyelvtanulásra, jól meg is tanultam angolul. Abban meg mi a rossz, hogy félretesz a gyereknek költőpénzre? Én úgy látom, hogy ez egy tök normális család, próbálják a legjobbat kihozni a gyerekükből. Oké, én nem iratnám a gyerekem külföldi suliba, ha nem muszáj, de ebben sem látok kivetnivalót. Egyáltalán mekkora gyerekről van szó?

Különben meg én a két éves fiammal is voltam már múzeumban meg kiállításon, én is szeretem az ilyeneket, és a fiam is érdeklődve nézte. Voltunk már Budapesten a közlekedési múzeumban is, és képzeld, érdekes volt neki. Egy nagyobb gyereknek miért ne lehetne érdekes?

2009. aug. 29. 15:07
 13/16 A kérdező kommentje:

Ma voltam nálluk.

És nem értettem semmit abból amit a bátyám mondott a fiának.

Eggyik idegenvezető ismerősöm azt mondta, hogy nem hülyeségeket hordot össze!

Hanem, hogy jól és érthetően beszélt.

A gyerek nem lehet szabad?

Mozart volt a zenelejátszóban...

Miért ne hallgathatna a gyerek rock zenét?

A fiú 7éves.

Néhány szót még olaszol is tud.

De minek kellett angolul beszélnie?

Oké megtanulja. De ha nem lesz rá szüksége?!

Össze is vesztem a bátyámmal.

Szerinte felelőtlen vagyok.

Meg hogy nem vagyok AGILIS! Az meg mi?

2009. aug. 29. 20:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
jaj, nekem leesett, tudom keson, de leesett, ez egy kamukerdes:)
2009. aug. 29. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, minek ilyen hülye kamukérdésekkel foglalni a helyet a normális, valós kérdések elől?
2009. aug. 29. 22:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy ennyire satu vagy (amit az írásod alapján nem kétlek), vagy pedig ez kamu. Annak viszont elég rossz.
2009. aug. 29. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!