Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miket szeret játszani 1 éves...

Miket szeret játszani 1 éves gyereked?

Figyelt kérdés
A fiam nem sokáig marad egy helyen, egész nap mozog. Mászkál a lakásban ide-oda, és mindig visz magával valami játékot(vagy amit elér). De együtt játszani még nem nagyon tudtunk. Néha nézegetünk könyvet.
2013. jan. 10. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Formabedobózni szeret, van egy laptop-ja állathangollak, dalokkal, azt még szereti nyomkodni. De a legjobban a bútorba kapaszkodós, veszélyes helyen lépegetős játékot szereti!:) Én meg megyek utána!

Ja, a szobahinta nálunk még nagyon nyerő!

2013. jan. 10. 15:40
 2/6 gabszem ***** válasza:
Hát igen ajtónyitogatás, mindenhova felkapaszkodás, hifi gombjainak nyomkodása... hjajj. A játékok közül most a favorit a kemény oldalas könyvecskék, nagyon szereti lapozgatni, nézegetni. Aztán még a Duplo Lego, szeret vele csörömpölni, meg szétszedegetni az összeillesztett kockákat és tornyokat döntögetni. Zenélő játékokat is szereti, benyomja a gombot és táncol hozzá
2013. jan. 10. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyan ez van,mint nálatok,Kedves Kérdező.Mintha kergetnék,egész nap csak rohangál és 1 percre képtelen megülni.Mi sem tudunk vele összeülni,mert folyton fontosabb dolga van.Amit szeret,az a pakolás:mindent és mindenhol (ruha,edény,táska,stb.).

Az állatos könyveket imádja,de csak addig,amíg a kutyus és cica képeket nézzük.A többi állat nem létezik számára. :)

Ha éppen olyanja van,akkor a F.P. sütifalóval szöszmötöl,belenyúlkál és hallgatja a zenéjét. :)

2013. jan. 10. 15:43
 4/6 A kérdező kommentje:

A zenélő játékokat a fiam is szereti, de ezeket is viszi magával, és menet közben nyomkodja. :) Minden ki- és lepakol amit elér, és nyomogatja a gombokat pl. a mosógépen. De ezek szerint nem vagyunk ezzel egyedül. :)

Kb. 1 hónapja jár egyedül, gondolom még mindig ez a legnagyobb dolog neki, és soha nem unja meg a szaladgálást...

2013. jan. 10. 15:47
 5/6 Golan Trevize ***** válasza:

Nekem is örökmozgók a fiaim.

Állandóan jönnek-mennek. Cipelnek, pakolnak.

Fogócskázni, bújócskázni nagyon szeretnek már hónapok óta, pár hete már egymással is játszák ezt.

Labdázni is nagyon szeretnek, vagy maguknak dobálják a labdát vagy odahozzák, hogy én dobjam el.

Szeretik még azt, amikor eldogum a hátam mögé a játékot, és keressük, hogy hol van, és egyszer csak hirtelen előkerül.

Dobozokat, szennyestartót, bőröndöt is szeretnek tolni (a székek tologatásáról szerencsére már sikerült leszoktatni őket), és az egyikük húzható játékokat is szeret húzni.

2013. jan. 10. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is nagyon szereti, ha egy plüss állatkáját eldugom neki valahová és megyünk megkeresni és közbe benézünk ide-meg oda és kérdezzük, hogy itt van? Nincs itt. Aztán megyünk tovább, míg végül megtaláljuk.

Nagyon szereti a "bikás" könyvét, amiben bikákat terelnek be a gyerekek az istállóba. Neki is van egy fakanala, amivel tereli ő is a bikákat.

2013. jan. 10. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!