Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik abortuszon gondolkodnak...

Akik abortuszon gondolkodnak mazochizmusból tesznek ide föl "megtartsam-vagy ne" kérdéseket?

Figyelt kérdés

Naponta egy ilyen, vagy ehhez hasonló kérdést látok.

Általában kétféle választ kapnak, többségében elítélő, bántó megjegyzéseket. Kell ez még nekik a meglévő problémájuk mellé?

Egyáltalán van aki az alapján dönti el, hogy megtartsa-e a babát, vagy sem, hogy mit írnak itt a Gy.k.-n neki?

FIGYELEM!!! ENNEK A KÉRDÉSNEK SEMMI KÖZE AHHOZ, HOGY KI MIT GONDOL AZ TERHESSÉG MEGSZAKÍTÁSRÓL!!!!!!

2013. jan. 9. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen kérdéseket azok teszik fel, akik kimondva, vagy kimondatlanul, de szeretnék megtartani a babát, csak éppen minden körülmény ez ellen szól. Szerintem ők abban reménykednek, hogy majd ír valaki valami olyan választ, amiben kifejti, hogy miért lenne mégis lehetséges megtartani a babát. Valami olyat, amire a kérdező nem gondolt, elkerülte a figyelmét, valami szuper dolgot, amitől minden helyre jön. Ez kicsit amolyan csodavárás szerintem. De teljesen érthető reakció.
2013. jan. 9. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Én annak idején tettem fel itt kérdést,mert én szerettem volna mindenképpen megtartani a babámat,a párom viszont azt mondta,elhagy,ha nem vetetem el( nem tinik vagyunk,és 2 éven belül terveztük is a babát,de bepánikolt). Azért írtam ide,mert reméltem lesznek olyanok,akik átestek ilyen helyzeten,tudnak tanácsot adni,lelket önteni belém,hogy érdemes harcolnom,valamint teljesen össze is voltam zavarodva. És valóban csomó olyan dolgot leírtak nekem,ami nem jutott volna eszembe. Rengetegen biztattak,írtak kedves szavakat,és végül meg is tartottam a babát(bár a szívem mélyén tudom,sosem vetettem volna el,ha nem ír nekem senki semmit) Apuka is megszerette a helyzetet,és ez a kis csoda már 4 hónapos :) És nagyon sok lelkierőt kaptam az itt válaszolóktól =)
2013. jan. 9. 15:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Kedves 2. Válaszoló, jó, hogy vannak pozitív történetek is, külön köszönöm, hogy megosztottad velünk!

Amikor beleolvasok az ilyen jellegű kérdésekbe, megsajnálom szegény kérdezöt(függetlenül attól, hogy mi a véleményem a témáról), az amúgy is nehéz hejzete mellé annyi bántást kap.

2013. jan. 9. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!