Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy jött az első babátok?...

Hogy jött az első babátok? Megvártátok míg teljes anyagi biztonságban vagytok, vagy nem? Hogy alakultak a dolgok utána? Most máshogy csinálnátok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Ha annyira szeretnétek babát, ne várjatok! Ha már valaki bevállalja a külföldet anyagi okok miatt ( itthon hagyva mindent és mindenkit), biztos vagyok abban, hogy nagyon sok mindenre képes...

Mindent bele. :)

2009. aug. 28. 15:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon kedves vagy!Jól esett amit írtál!:)

Boldog vagyok a férjemmel, és még boldogabb lennék, ha lenne babánk is:)

2009. aug. 28. 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak.Én azért elmennék a helyedben dolgozni mindenképp,hogy meglegyen a 365 nap munkaviszonyod és kapj minden juttatást(Tgyás,gyed)még mindig több mint az alanyi jogon járó Gyes(bruttó 28e)Nem tudom mihez értesz,de ha más nem eladónak stb.Egyre vigyázz,próbaidő alatt kirúghatnak ha kiderül,próbaidő után már nem és a születés időpontjában munkaviszonyodnak kell lenni és akkor juttatás is lesz.Ne légy felelőtlen,pláne ne albérlet mellett,fél évet csak tudtok még várni a próbálkozással?A mai világban semmi nem biztos,de ha van juttatás és a férjedet kirúgják,akkor is van mit ennetek legalább.
2009. aug. 28. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocsi,nem az utolsónak,hanem a kérdezőnek.
2009. aug. 28. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!