Egyházi vagy állami óvodát választanátok?
Mindkettő egyforma távolságra van tőlünk és mindkettőről hallottam jót is, rosszat is. Általánosságokat. Mi nem vagyunk vallásosak.
Írjátok le, mit gondoltok. Köszönöm
Köszönöm, hogy leírtad a történetedet. Nagyon tanulságos. Én azt szűrtem le belőle, hogy nem a körítésen vagy vezetésen múlik, milyen az óvoda, hanem az ovónőkön, gondozókon, később tanárokon. Ha ők kedvesek, szeretik a gyerekem, már azzal jóra tanítják. Azt hiszem, a személyes találkozás fog dönteni.
Egy egyházi iskolában a legtermészetesebb, legalapvetőbb dolog lenne, hogy úgy érezze magát a gyerek (a tanuláson kívül persze), mint az általad említett ifjúsági találkozón. Szomorú, hogy a fiad nem azt kapja az iskolában. Biztos van ilyen is, olyan is, jó és rossz példa is, de akkor hogy is válasszon az ember? Nehéz. Köszönöm, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!