Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugye ez nem isofixes jól...

Ugye ez nem isofixes jól gondolom? Nekünk nincs beépítve isofix, de minőségi ülést szeretnék.

Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha 13 kg, akkor még nem jó amit utoljára linkeltél. Szerintem még bőven jó lenne neki a 0-18 vagy 9-18 kg kategória.
2013. jan. 7. 14:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Amit utoljára linkeltél abba nem is szabad beletenni! A magasságának is meg kell lennie hozzá, mert ennak már nincs saját öve.
2013. jan. 7. 14:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Milyen ülésetek van most? Az már nem jó neki?

Az én fiamnak Besafe 9-18-as ülése van, 15,5 kg és bőven elfér még benne, még így télen is hogy be van öltöztetve. Amit utoljára linkeltél, az még nem neki való.

Ha mindenképp 9-36-ost szeretnél nézz inkább Concordot, vagy Recarot, azok is jó ülések, és ebben a kategóriában mindnek van saját öve is, és később be lehet kötni a gyereket csak a kocsi biztonsági övével.

2013. jan. 7. 14:52
 14/19 A kérdező kommentje:

én ez alapján nézem az ülést és ezek nem kaptak jó értékelést

[link]

2013. jan. 7. 15:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha megnézed az ADAC tesztjeit ott is nagyon kevés ülés kapja meg a 9-36-os kategóriában a jó értékelést, ott is általában "csak" kielégítő értékelést kapnak ezek az ülések, pont azért, mert nagyon nagy súlyt és magasságot kell átfogniuk, mert meg kell felelni egy 9 kg-os, pár hónapos és egy 36 kg-os tizenéves gyerek igényeinek is.

Valóban a Cybex kapott az ADAC-tól jó értékelést ebben a kategóriában, de ha a gyerek negyed óra elteltével üvölt az ülésben mert kényelmetlen, akkor messzire nem mész vele az biztos.

De épp ezért kell beleültetni a gyereket mielőtt megveszed, lehet a Tied bírja a bepasszírozást. Az enyém és szerintem sok más gyerek nem tolerálja túl jól, hogy a combjától szinte a nyakáig nyomja valami. Nem akarom ezzel az ülést kritizálni, hiszen jók az értékelései, de ugyanúgy ahogy az STM üléseknél ennél sem tartom egy előnyös szempontnak.

2013. jan. 7. 17:44
 16/19 A kérdező kommentje:
igen ez persze meg kell gondolni
2013. jan. 7. 18:03
 17/19 A kérdező kommentje:

EZ:

[link]

2013. jan. 7. 18:12
 18/19 A kérdező kommentje:

tetszik értékelést nem tudjátok?

[link]

2013. jan. 7. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekünk is BeSafe izi comfort (9-18 kg) van.

A lányom március végén lesz 3 éves, 13 kg körüli.

Még jó neki, és egy darabig jó is lesz az ülés széltében-hosszában egyaránt. Kabátban is. (De ha hosszabb útra megyünk, úgyis leveszem róla a kabátot, miután bemelegedett a kocsi.)

Nagyon jó ülés, kényelmes, biztonságos - még isofix nélkül is. 4 fokozatban dönthető.

Amit először linkeltél, biztos jó, de az én lányom nem viselné el maga előtt azt a pajzsot.

2013. jan. 7. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!