Ugye ez nem isofixes jól gondolom? Nekünk nincs beépítve isofix, de minőségi ülést szeretnék.
Milyen ülésetek van most? Az már nem jó neki?
Az én fiamnak Besafe 9-18-as ülése van, 15,5 kg és bőven elfér még benne, még így télen is hogy be van öltöztetve. Amit utoljára linkeltél, az még nem neki való.
Ha mindenképp 9-36-ost szeretnél nézz inkább Concordot, vagy Recarot, azok is jó ülések, és ebben a kategóriában mindnek van saját öve is, és később be lehet kötni a gyereket csak a kocsi biztonsági övével.
én ez alapján nézem az ülést és ezek nem kaptak jó értékelést
Ha megnézed az ADAC tesztjeit ott is nagyon kevés ülés kapja meg a 9-36-os kategóriában a jó értékelést, ott is általában "csak" kielégítő értékelést kapnak ezek az ülések, pont azért, mert nagyon nagy súlyt és magasságot kell átfogniuk, mert meg kell felelni egy 9 kg-os, pár hónapos és egy 36 kg-os tizenéves gyerek igényeinek is.
Valóban a Cybex kapott az ADAC-tól jó értékelést ebben a kategóriában, de ha a gyerek negyed óra elteltével üvölt az ülésben mert kényelmetlen, akkor messzire nem mész vele az biztos.
De épp ezért kell beleültetni a gyereket mielőtt megveszed, lehet a Tied bírja a bepasszírozást. Az enyém és szerintem sok más gyerek nem tolerálja túl jól, hogy a combjától szinte a nyakáig nyomja valami. Nem akarom ezzel az ülést kritizálni, hiszen jók az értékelései, de ugyanúgy ahogy az STM üléseknél ennél sem tartom egy előnyös szempontnak.
Nekünk is BeSafe izi comfort (9-18 kg) van.
A lányom március végén lesz 3 éves, 13 kg körüli.
Még jó neki, és egy darabig jó is lesz az ülés széltében-hosszában egyaránt. Kabátban is. (De ha hosszabb útra megyünk, úgyis leveszem róla a kabátot, miután bemelegedett a kocsi.)
Nagyon jó ülés, kényelmes, biztonságos - még isofix nélkül is. 4 fokozatban dönthető.
Amit először linkeltél, biztos jó, de az én lányom nem viselné el maga előtt azt a pajzsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!