Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kórházba kerültem és mire...

Kórházba kerültem és mire kiengedtek nem volt munkahelyem?!

Figyelt kérdés
Nagyon pici még a babám 7hetes;Sajnos a múlt héten a munka helyemen rosszul lettem görcsöltem véreztem nagyon(szerencsésen alakult már jól vagyunk)megijedtem kértem hogy hívjanak mentőt mert nagyon rosszul vagyok,a mentősöket felvilágosítottam (kíváncsi kolegákkal a közelben) az állapotomról és ma mikor betelefonáltam hogy jobban vagyok és hétfőn mennék dolgozni,miután a kolegáim tájékoztattak hogy már próbanaposok vannak a helyemen és hétfőn mehetek a papírjaimért,eddig a munkámra nem volt panasz,de próba időn vagyok ...Mit tehetek?
2013. jan. 5. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
Elméletileg csak megalapozott indokkal rakhatnak ki valakit! Mindenképp fordulj valami szakszervezethez vagy valahova! Ezt nem tehetik
2013. jan. 5. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha próbaidős voltál, akkor sajnos semmit. Szemét világban élünk...

De, a legfontosabb, hogy ne idegeskedj és örülj, hogy Veletek minden rendben!

Mivel ilyen fiatal a terhesség, esetleg megpróbálhatsz új munkát keresni, három hónap még simán eltelik úgy, hogy nem látják rajtad, és talán véglegesítenek.

2013. jan. 5. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos semmit,próbaidős voltál,és védett sem vagy.
2013. jan. 5. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
1. vagyok: Jah, hogy eleve próbaidőn voltál, bocsánat :S
2013. jan. 5. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lesz így...vendéglátásban munkát találni most lehetetlen,nagyon sovány vagyok sajna anyukám már így is érdeklődik és gyanakszik sanjna nem sokáig titkolhatom ..........
2013. jan. 5. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Anyukád "látja rajtad", én is sovány vagyok, és a kollégáim a 24. héten vették észre az első terhességem, nem ezen múlik.

És persze számít, hogyan öltözöl, de ha ismeretlen helyre mész, ez is megoldható.

Sokkal inkább az a kérdés, hogy nem ismétlődnek-e a rosszullétek, mert erre reálisan van esély, a Te munkád meg nem sétakocsikázás...

2013. jan. 5. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbaidő alatt elküldhetnek, ha terhes vagy, ha nem. A próbaidő erről szól, bmelyik fél indoklás nélkül felmondhat.

Nem lett volna szabad a kollégák előtt beszélned a terhességről. Megkérhetted volna a mentősöket, h küldjék el őket onnan.

2013. jan. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!