Tegnap tudtam meg, hogy a munkahelyem megszűnt, én gyeden vagyok, érint engem valamilyen szempontból?
Figyelt kérdés
Nekem senki nem szólt a volt kolléganőm hívott telefonon, hogy már augusztusban megszűnt a cég... Milyen szempontokból érint? Persze azon kívül, hogy nem lesz hova visszamennem, meg nem tudok így második babát vállalni, mert már nem lesz tgyásom....2012. okt. 13. 07:02
1/4 anonim válasza:
Ezen kívül (hogy a másodikhoz nem lesz munkaviszony) semmi nem érint, a gyedet továbbra is kapod, csak passzívan.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát sajna a világon semmiről nem tudok. Nekem senki nem szólt semmit... :-( tök véletlen tudtam meg, hogy augusztusban mindenkivel alá iratta a közös megegyezéssel való felmondást, és slussz, nekik azt mondta a főnököm, hogy megszűnt a cég.....
2012. okt. 13. 11:07
4/4 anonim válasza:
MEg kellene tudnod az igazságot. Addig nem kellene semmit aláírnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!