Mi van olyankor ha gyed alatt megszűnik a munkahelyem?
Most 19 hónapos a fiam, és pár hetes terhes vagyok.
Akkor a második baba utána már nem jár a tgyás és a gyed?
Most jár le a gyedem, novembertől gyest kapok.
még nem léptetett ki a munkahelyem, de pár héten belül meg fog szűnni.
Nem tudom, elsőre azt mondták hogy eladták a céget, azt tudom, hogy akkor tulajdonképpen velem együtt adhatja el. Erre ma azt mondta hogy megszűnik a cég.
Ilyenkor nem a felszámoló cégnek kéne nekem küldeni valami papírt erről?
Ja, és nem akarják a szabadságomat kifizetni.
Az biztos, hogy nem írok alá semmit, mert ez eléggé sántít
Meg kell tudnod, hogy felszámolás alá kerül-e. Ehhez jogod van. Ált. 1-2 év a felszámolás.
És mielőbb felvenni a kapcsolatot a felszámolóbiztossal. Az állam garantálja, hogy fizessenek. Állami Bérgarancia alap. Valami br. 900 e ft-ig fizet a felszámoló, független, hogy nincs pénze a cégnek.
szerintem nem, valami olyasmit emlegetett hogy még most ki tudott úgy jönni, h eladta és nem bukott sokat. de mégis megszűnik.
Talán ez a duma, hogy aláírjam a papírt.
Hogy tudom ezt kideríteni szerinteD?
Nálunk úgy volt, hogy eladták a céget, és az új cégtől kaptam papírt, hogy felszámolás alá került. És ott volt a felszámoló elérhetősége.
Felhívtam őket, hogy itt vagyok, nehogy elfelejtkezzenek rólam.
Semmit nem írtam alá eddig, ennek épp egy éve már, hogy történt.
Ezt a kérdést én tettem fel, van benne nagyon hasznos válasz és link is, ahol meg tudod nézni, hogy a céggel mi történik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
1.2, voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!