Mostanában a kislányom a nevemen szólít, miért lehet ez?
21 hónapos és már nagyon rég óta szépen beszél és sok-sok szót tud.
Az anya is az elsők között volt,persze csak az apa után :)
Az apukáját továbbra is apának szólítja de engem a napokban szinte csak a keresztnevemen.
Lehet,hogy nevetséges vagyok de olyan rosszul esik:)
Ez gyakori a gyerekeknél,ha igen vajon miért????
Köszönöm a gyors válaszokat:)
Olyan szomorú voltam,hogy apa a APA csupa nagy betűvel és meg csak ...xy.
Szóval lehet benne valami,mert az ünnepek alatt sok vendégünk volt,többször hallotta a nevemet.
Egyébként nagyon cuki mert a nevem becézett formáját használja...jól áll neki:)
Én azt gondoltam,hogy talán eltávolodott kicsit tőlem....:)na ne nevessetek ki nagyon:)
Köszi neked is:)
Legalább téged is anyának hív:DDDD
Igen valószínű hogy azért, mert sokat hallotta hogy más a neveden szólít.
Bnőm kisfia is sokáig a nevén szólította őt, mert ezt hallotta mindenkitől.
Épp most a héten volt itt egy bnőm a kisfiával.Ugye a kisfiú a nevemen szólított, és hogy folyamatosan ezt hallotta az én fiam valahogy autómatikusan ő is úgy szolt nekem hogy Vivi gyere.
De ilyennek volt fordított esete is.Nyáron a szomszéd gyere kiabált az anyukájának hogy anya, és a fiam azt hitte hogy nekem kiabált a kisfiú, mert hogy engem hívnak úgy hogy anya. :)
Köszönöm szépen nektek is a hozzászólást ,megnyugodtam:)
Talán csak azért esett nekem kicsit rosszul,mert az apukáját mindig apának szólítja,pedigm ugye az ő nevét is hallja eleget.
Mi is a nevünkön szólítjuk egymást a párommal...nem anya-apázzuk egymást.:)
21.01-es gratulálok a babához:)
hogy lehet az éjszaka közepén hangos röhögés nélkül megállni,hogy a gyerkőc "leszivemezi" a párodat:DDD
Könnyesre röhögtem magam,köszi:) :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!