Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislányom (4 hónapos) mostanáb...

Kislányom (4 hónapos) mostanában fel van éjfélig fél 1-ig. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon jó alvó volt, elaludt 10 órakor, és kelt 7 órakor. Cici ilyenkor, és még visszaaludt 9-fél 10-ig. De mostanában elalszik 9-kor de egy óra múlva felkel, és teljesen jól érzi magát. Alig tudom visszaaltatni. Mi lehet ez nála?
2009. nov. 9. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt.Mikor rájöttem hogy a reggel 7es szopi után nem szabad visszaaltatni,játszottam vele,kialakitottunk egy reggeli rituálét,és ez után aludt vissza.Igazából ha 9ig visszaalszik,ugy érzi akkor kezdődik a nap,és nem fárad el este 10re.Így úgymond 2 óráal korábban kezdődik a nap,és mivel többet van fent,korábban is végződik,jobban elfárad.

Már egyre többet lesz ébren,3x majd 2x fog csak aludni ha jobban megfigyeled.

Kérlek ha ezt kipróbálod írd meg hogy bevált-e!

2009. nov. 9. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben megírom majd hogy hogy alakul a továbbiakban. Köszönöm a gyors választ!
2009. nov. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!