Az abortusz nagyon faj?
Figyelt kérdés
nem a lelki hanem a fizikai reszere lennek kivancsi2013. jan. 4. 20:46
1/17 anonim válasza:
Nem fáj. Altatnak, 15 perc és kész. Mire felkelsz kitolnak.
3/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy szültél-e már.
Ha még nem szültél, akkor lamináriával fogják kitágítani a méhszájadat néhány órával a műtét előtt. Nekem ez iszonyatosan fájt.
4/17 anonim válasza:
"Az anyaméh gyümölcse jutalom!"
Istentől ajándék. Vannak leányanyáknak otthonok, meg más lehetőségek...
Ma egy nyűgösebb nap után vagyok a pici kislányommal, mégis minden napot áldásnak élek meg.
Szívesen segítek amiben tudok.
5/17 anonim válasza:
Nekem ugyan elhalt magzat miatt volt, de egyáltalán nem fájt semmi. Még nem szültem, a tágító felhelyezését sem éreztem egy cseppet sem.
6/17 anonim válasza:
A gyereket nem altatják el.
Ha azt hiszed, a lelki kín olyan könnyen kibírható, tévedsz. Abba fogsz beledögleni, nem a fizikai fájdalomba.
mindig van megoldás. Az abortusz nem az, csak látszólag. Valójában növeli a problémádat. Nem akarom azt kívánni, hogy majd meglátod, mert remélem, meggondolod magad.
7/17 anonim válasza:
3-as vagyok, megkérdezhetem, miért lettem lepontozva? Azért, mert nekem fájt a laminária?
8/17 anonim válasza:
Nyugi, nekem nem fájt, engem is lepontoztak. Ha van rajt sapka az a baj... :)
9/17 anonim válasza:
Nyugi csajok , engem is lehúzott valaki, mert nem fájt. Sőt nem is élő magzatot kapartattam el, hanem halottat.. Biztos valami abortusz ellenes aktivista. Szégyelljem magam, hogy olyat mertem írni, hogy nem fáj. :O Még itt propagálom az abortuszt! :-/ Na ez a no comment kategória.. Hülyék világa..
10/17 anonim válasza:
3-as vagyok, nekem is elhalt a baba, ezért volt szükség abortuszra, szóval nem én akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!