Nekem az egyik barátnőmet hívják Csillának. Nem gondolkodtam még rajta, hogy adnám-e a lányomnak ezt a nevet, de nem rossz név! Régen nem szerettem, de most már azt mondom, hogy egész szép név.
2013. jan. 4. 17:59
13/27 anonim válasza:
Kislanyom neve is ez ,es ma mar igen ritka a mai 30-40evesek kozott vanak csillak.
2013. jan. 4. 19:31
14/27 anonim válasza:
Es ritka nev .legalabb nem jon az emberel szembe sok 1-2 eves csilla.
2013. jan. 4. 19:33
15/27 A kérdező kommentje:
A történet az, hogy a lányom kistesót kért a Jézuskától. Nos, karácsony napján pozitívat teszteltem, pedig már nyár eleje óta próbálkoztunk.:) Egyszer kérdeztem tőle, hogy ha esetleg születik kistesója (és lány lesz), mi legyen a neve. Felsoroltam neki sok lehetőséget és ő ezt választotta. Pedig, nincs a környezetünkben Csilla, se ovis társ. Tudom, hogy még nagyon kicsi a terhesség, meg az se biztos, hogy kislány lesz, de ha mégis.....
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!!
2013. jan. 4. 20:43
16/27 anonim válasza:
Nálam listás név, szóval tetszik.
2013. jan. 4. 21:09
17/27 anonim válasza:
Kislányt nem ismerek, csak a barátnőmet, aki 35 éves. Nekem tetszik.
2013. jan. 4. 21:25
18/27 anonim válasza:
amikor a terhes osztályon feküdtem akkor ott a szobatársamnak hívták így a kislányát,vagyis így akarták elnevezni! nem mindennapi név.
2013. jan. 4. 21:57
19/27 anonim válasza:
Egy tíz éves kislányt ismerek ezzel a névvel. Különösebben nem tetszik, de semmiképpen sem csúnya. Nem az a giccses divatnév, hanem határozottan hagyományos és ritka. Én ettől függetlenül nem adnám, de nincs vele bajom.
Sajnos az említett kislányt sokan csúfolják Csincsillának, ezért viszont sajnálom. :/
2013. jan. 5. 15:22
20/27 anonim válasza:
Mindenkit csúfolnak valahogy.Mindenesetre szebb mint a négybetűs i-re végződő tömegnevek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!