Van itt valaki, akinek Csillának hívják a kislányát? Szerintetek szép név?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 15:55
1/27 anonim válasza:
nincs Csilla nevű ismerősöm, nem gyakori név...viszont tényleg ne hari de nekem nem tetszik :S
2/27 anonim válasza:
Az egyik rokonom Csilla, nekem sem tetszik bocsi:(
3/27 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc női nevem. Ha lányom születik a topp 3 névben benne lesz. Gyerekkoromból emlékszem egy Csilla nevű fiatal lányra aki gyönyörű és nagyon kedves volt. Valószínűleg miatta viszonyulok így ehhez a névhez.
4/27 anonim válasza:
Az unokám Csilla. Nagyon rendes név.
5/27 anonim válasza:
Szerintem nem szép egy kislánynak.. én olyan harmincas-negyvenesekhez tudom kötni ezt a nevet.
6/27 anonim válasza:
nekem tetszik. szebb mint Dzsenifer :D
7/27 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Főleg, h volt egy munkatársam akit így hívnak és kicsit behízelegte magát a főnökségnél, remélem érted, h értem :)
8/27 anonim válasza:
Kettő kislányt ismerek Csilla névvel, 9-10 évesek. Szerintem nem rossz név. Felnőtt ismerősöm ezzel a névvel kb. 4-5 lehet, ők 40 körüliek.
9/27 anonim válasza:
Nem a kedvencem, de szép a hangzása, jelentése. Szerintem pont, hogy jó dolog újszülöttnek adni, mert ritka, de mégis ismert, nem kapja fel senki rá a fejét, hogy "de hülye név". :)
10/27 anonim válasza:
Nekem tetszik,elég ritka.De így tetszik, becézve nem.Engem is így hívnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!