Te miért nem akarsz még egy gyereket?
Gondolom mindenkinek meg van miért nem akar több gyereket.
2 lányom van.
Nekem az elsö okom, hogy soha többet nem akarok szoptatni. Kegyetlen fájdalmakat éltem át a szoptatás alatt, egyik gyereknél sem jött igazán a tej, szó szerint gyötrödtem és utáltam a szoptatást, de így is 3 hónapig gyötörtem magam vele. és tudom ha még egy lenne azzal is szenvednék hónapokat.
A másik hogy terhesnek sem igazán szerettem lenni. Ahogy nött a hasam egyre kevesebb dolgot tudtam csinálni, elsö terhességemnél meg sok probléma is volt. Habár a szülés meg a gyermekágyi idöszak egyszerü volt.
Viszont anyagilag sem szeretnénk több gyereket, mert imádunk utazni, és jól élni. Ahhoz hogy csak kevés lemondással tudjunk élni abba csak 2 gyerek fér bele.
Ti miért nem akartok több gyereket?
Èrdekesek a válaszok.
megnyugodtam, hogy másnak is volt rémálom szoptatása.
6 gyerekes anyukára reagálva. Gondolom ti mindent az életetekben a gyerekere tesztek fel. Jó, hogy ilyen szines a világ és tuti hogy gyerekeitek örülni fognak hogy nagycsaládban nöttek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!