A Bendegúz név szerintem gyönyörű, kedves, bájos. De van aki szerint nevetséges, és csúfolásra "alkalmas" név. Most akkor melyik?
Figyelt kérdés
2008. máj. 29. 22:17
1/12 anonim válasza:
Hát szerintem ez egy nagyon jó név.Egy kis belevaló zsivány kiskrapek jut az eszembe róla.Lásd a filmet ugye.Ne nagyon foglalkozz azzal hogy mit mondanak.Nekem is azt mondat az egik ismerősöm amikor meghalotta a Koppány nevet hogy reméli lányom lesz...na erről ennyit.
2/12 anonim válasza:
A legkisebb unokatesómat is így hívják. Szerintem semmi csófolásra nem ad okot a név, amúgy is ezzel a erővel bármely nevet lehet csúfolni. Szerintem nyugodtan adhatod majd ezt a nevet a fiadnak (ha ez a terved).
3/12 anonim válasza:
Semmi baj ezzel a névvel szerintem, Nekem van is ismerősöm akit így hívnak. Nem fordult elő, hogy csúfolták volna. Rossz értelemben semmi képpen! Véleményem szerint a személyiség igazán fontos nem pedig a név!
4/12 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik a név, de ha neked igen, akkor add bátran!
5/12 anonim válasza:
Nekem a Bendeguzrol a szomszed nemetjuhasz kutyaja jut eszembe, ot igy hivjak :)
6/12 anonim válasza:
szerintem, ha neked tetszik ne foglalkozz mással.minden nevet lehet csúfolni, minden névről eszéébe jut valakinek valami, kutya, macska stb...
nekem tetszene a Bendegúz :D
7/12 anonim válasza:
A Bendegúz név gyönyörű, kedves, bájos, ahogyan Te írtad. Még a magyar himnuszban is szerepel ez a név. Nekem nagyon tetszik, sőt még a keresztfiamnak is ez a neve.
Azt javaslom, csak a saját megérzéseidre halgass, hiszen mindig lesz olyan ember, akinek nem tetszik valami.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 7 hetes kisfiamat hívják Bendegúznak. Szerintem önmagában nincs semmi baj azzal ha valakinek tetszik vagy nem tetszik egy név, de kicsit megilyedtem és elszomorodtam, amikor a minap ezt a megjegyzést kaptam: "Nem anya az olyan aki így nevezi a gyerekét. Te nem szereted fiad"
2008. máj. 30. 21:43
9/12 anonim válasza:
Igen, kedves aranyos ez igaz. De az is igaz, hogy csúfolódásra alkalmas. Megsínyli majd óvódában, kisiskolás korában, a gyerekek már csak ilyenek. És az a gyerek lesz ám majd 18-20 éves is. Sőt idős nagypapa is. Nekem is tetszik néhány ilyen kaliberű név, de pont a fenti okok miatt nem adnám neki.
10/12 anonim válasza:
Mi is bendegúzt akartunk, de az élet máshogy döntött. Szerintem nincs vele baj, se kicsikorában, sem öregkorában. Miért az mennyivel jobb, hogy Renátó bácsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!