Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kisbaba 3 hónapos? A párom...

A kisbaba 3 hónapos? A párom lányokkal bulizgat?

Figyelt kérdés

A kisbabánk 3 hónapos, elég fiatal az apuka, én 28 Ő 27.

A babát nagyon szereti, mindent meg tesz érte, viszont nem sokat van velünk.Amikor nem dolgozik akkor a haverokkal iszik.

Nem szóltam semmit, de kiderült hogy amíg én itthon vagyok egyedül a babával ,addig a társáságban feltűnik 4 csaj is.

Nem kicsit felidegesített. Éppen ott van, a telefonban összevesztem vele. A kishuga is ott van, akit hívtam és mivel a baba sírt, ezért leraktuk a telefont és Ő is kikapcsolta.

Szerintetek mit tegyek?Tűrjem hogy így bánnak velem?

Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, igazából már nem is érdekel, csak az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet egy fiút rávenni hogy ne hazudozzon össze vissza?

2012. dec. 28. 23:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"ilyen korai szakaszban a szülőknek nem is kell más téma"

Na, az ilyen felfogás miatt fog apu randioldalakon regisztrálni, munkahelyen flörtölgetni, munka után a kolléganőkkel a bárban lazulni, majd félrekefélni és válni.

2012. dec. 30. 23:17
 12/15 A kérdező kommentje:

Ma ismet bejelentette, hogy el akar menni penteken bulizni.

Ha neki ez kell...

Nekem is jol esne egy kis kikapcs de ez senkit nem izgat.

Vegulis en vallaltam ezt a sorsot , a kisfiucska nagyon edes:) ez a lenyeg.

2013. jan. 10. 01:46
 13/15 anonim válasza:

tudod a legjobb megoldás ha leulsz vele beszélgetni, elmondod neki a problémadot ,és tény kozé allitanad , hogy vagy valtozik vagy te ezt nem fogod ki birni ,, mert foleg ilyenkor ,amikor baba szuletik az nagyon depis korszak a mamának ,és sok odafigyelésre lenne szukséged ,,

ezt neki is meg kellene érteni,hiszen nem minden nap szuletik baba ,és az évek gyorsan repulnek ilyenkor

tudod ha velem csinálná ez akárki,tenné le a telefont, annak is orulne ,hogy még lát engem ,és azért konyorogne ,hogy ne hagyjam el ..

vedd át a kezedbe az irányitast , mond neki válaszon mit szeret jobban teged vagy a bulit... és ahogy választ onnan

fogod tudni

szoval onbizalom onbizalom onbizalom ,kell neked ,csodálatos vagy higyél magadba ,.

2013. jan. 13. 02:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Most kiderült, hogy az exbaratnőjével levelezik, és csajok képeit nézegeti.
2013. jan. 24. 10:46
 15/15 Kávétejszín ***** válasza:
Ez azért elég súlyos probléma. Remélem, megoldódott időközben!
2013. ápr. 1. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!