A kisbaba 3 hónapos? A párom lányokkal bulizgat?
A kisbabánk 3 hónapos, elég fiatal az apuka, én 28 Ő 27.
A babát nagyon szereti, mindent meg tesz érte, viszont nem sokat van velünk.Amikor nem dolgozik akkor a haverokkal iszik.
Nem szóltam semmit, de kiderült hogy amíg én itthon vagyok egyedül a babával ,addig a társáságban feltűnik 4 csaj is.
Nem kicsit felidegesített. Éppen ott van, a telefonban összevesztem vele. A kishuga is ott van, akit hívtam és mivel a baba sírt, ezért leraktuk a telefont és Ő is kikapcsolta.
Szerintetek mit tegyek?Tűrjem hogy így bánnak velem?
Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, igazából már nem is érdekel, csak az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet egy fiút rávenni hogy ne hazudozzon össze vissza?
Az Utolsóval értek egyet, 27 évesen már tudja egy ember mi mivel jár, nem kifogás hogy fiatal! Ha 20 éves lenne, akkor lehetne arra fogni hogy fiatal!
Gondolom ezek előtt is ilyen volt!!?
Vagy csak a baba születése után lett ilyen?
Megkap mindent otthon, nem hanyagoltad el?!
Előtte is bulizott, csak akkor velem.
Ma reggel kaptam egy bocsánatkérést, de ha egyből jófej leszek akkor következő héten is ez lesz?
akarta a babát? Vagy csak mondogattad neki, ő meg rád hagyta? Vagy kész tények elé lett állítva, hogy jön a gyerek ő pedig apa lesz és punktum?
Én azt figyeltem meg, h a leglinkebb, legbulizósabb fickó is normálisan viselkedő apa lett, miutám megszületett a baba. Na de itt ők is akarták, tudták, mivel fog járni.
Nálatok hogy volt?
Akkor meg biztos a "nem ilyen lovat akartam" szindróma áll a háttérben.
Unja a babázást, a kakis pelenkát és vissza akarja kapni a régi életét, legalább abból egy kicsit a bulizgatások által. Vagy csak egyszerűen kell neki egy olyan nőtársaság, ahol nem a milyet-hányszor-milyen állagút kakilt a téma, hanem mondjuk sikamlósabb témák, apró flörtök, tudjátok na, nem kell ezt magyaráznom. De ez csak feltételezés, találgatás, a legjobb lesz, ha rákérdezel. Nem köntörfalazva, hanem egyenesen, mert a pasik csak abból értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!