33-34 évesen nem késő még egy kisbaba?
23 évesen szültem a lányomat
most 27 leszek és 2 hetes a kisfiam.
és úgy gondoltuk talán pár év múlva ha úgy állunk talán lehetne egy kistesó így végezetül..
akkor lennék 33-34 éves..ez nem késő még korban?
fiatalnak számítok még??
Ezzel a kérdéssel azért elég rendesen beletiporhatsz azok lelkébe, akik 34-35 évesen, vagy még később még csak az elsőt szülik.
Vannak, akik semmi szin alatt nem szülnének már 30 felett, vannak, akik még 40 után is lazán bevállalnak újabb babát. Egyik talán rosszabb vagy jobb ember, anya a másiknál?
Én holnap leszek 36, egyáltalán nem érzem öregnek magam :)
Van 2 lányom, de még nem tettünk le teljesen egy harmadik babáról.
nem kötekedés miatt írtam ki a kérdést.
hanem azért mert,27 éves fejjel azon elmélkedtem hogy elköttetem magam de a dokim azt mondta ne tegyem,mert még fiatal vagyok ahhoz,és ha netalán pár év múlva meg akarnék akkor már késő bánat.
egyébként meg én nem tehetek arról hogy valakinek egyből sikerül a baba másnak meg nem,
én már attól terhes leszek ha a férjem rám néz.
na ennyit erről.
szerintem ezzel a kérdéssel senkit nem bánthattam meg.
Gondolom, hogy nem bántásból kérdezted, de attól még eshet másnak rosszul, főleg amiatt, hogy egy 33-34 éves esetleg öregnek minősülne már gyerekvállalás szempontjából.
(És nem feltétlenül azért szül valaki később, mert nehezen jön össze a terhesség.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!