Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 33-34 évesen nem késő még egy...

33-34 évesen nem késő még egy kisbaba?

Figyelt kérdés

23 évesen szültem a lányomat

most 27 leszek és 2 hetes a kisfiam.

és úgy gondoltuk talán pár év múlva ha úgy állunk talán lehetne egy kistesó így végezetül..

akkor lennék 33-34 éves..ez nem késő még korban?

fiatalnak számítok még??

2012. nov. 27. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egyáltalán nem késő, még akkor is fiatal leszel.
2012. nov. 27. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Ezzel a kérdéssel azért elég rendesen beletiporhatsz azok lelkébe, akik 34-35 évesen, vagy még később még csak az elsőt szülik.

Vannak, akik semmi szin alatt nem szülnének már 30 felett, vannak, akik még 40 után is lazán bevállalnak újabb babát. Egyik talán rosszabb vagy jobb ember, anya a másiknál?

Én holnap leszek 36, egyáltalán nem érzem öregnek magam :)

Van 2 lányom, de még nem tettünk le teljesen egy harmadik babáról.

2012. nov. 27. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Egyaltalan nem keso szerintem. Jo neked hogy ennyi idosen mar van ket gyereked, igy meg boven belefer a harmadik is. En 28 voltam mikor szuletett az elso, es sajnos meg nem tudjuk bevallalni a masodikat, ugyhogy sztem nalam is kb 33 evesen jon majd a teso, legalabbis remelem...
2012. nov. 27. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy késő! Én 38 évesen szültem a harmadik babát. Kettő múlt a nyáron. Senki nem mondaná meg, hogy már 40 vagyok, max. ha látják velem a 15 éves fiamat:)) Sőt sokkal jobb volt most babázni, mint fiatalabban. A nagyok is sokat segítenek, a másik lányom 10 éves.
2012. nov. 27. 15:35
 5/11 Jégtánc ***** válasza:
90%
Teljesen fiatalnak érzem magam a 38 évemmel és majd 10 hónapos lányommal:) 3-ik gyermek
2012. nov. 27. 15:36
 6/11 A kérdező kommentje:

nem kötekedés miatt írtam ki a kérdést.

hanem azért mert,27 éves fejjel azon elmélkedtem hogy elköttetem magam de a dokim azt mondta ne tegyem,mert még fiatal vagyok ahhoz,és ha netalán pár év múlva meg akarnék akkor már késő bánat.

egyébként meg én nem tehetek arról hogy valakinek egyből sikerül a baba másnak meg nem,

én már attól terhes leszek ha a férjem rám néz.

na ennyit erről.

szerintem ezzel a kérdéssel senkit nem bánthattam meg.

2012. nov. 27. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom, hogy nem bántásból kérdezted, de attól még eshet másnak rosszul, főleg amiatt, hogy egy 33-34 éves esetleg öregnek minősülne már gyerekvállalás szempontjából.

(És nem feltétlenül azért szül valaki később, mert nehezen jön össze a terhesség.)

2012. nov. 27. 15:46
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Szia!33 éves vagyok,és 2 hetes a kislányom.Már régóta próbálkoztunk,eredménytelenül.
2012. nov. 27. 16:09
 9/11 A kérdező kommentje:
de itt az eredménye és gratulálok !:)
2012. nov. 27. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok, 21 évesen szültem az elsőt, 25 voltam mikor a kisebb született. Szóval majdnem ugyanúgy vagyok, és ha minden jól megy (anyagilag, és idegileg is bírjuk :DD) Akkor 32-34 évesen még talán bevállalunk egyet.
2012. nov. 27. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!