Titeket is zavar, ha puszilgatják a babátokat?
Én idegeneknek nem engedem ,hogy megfogják a kezét az meg eszébe se jusson idegennek ,hogy megpuszilja. Úgy elküldeném a pi..ba mint a huzat.
Még 3 hónapos a pici,de eddig rajtunk kivül csak a két nagyszülő puszilgatta meg,de ez nem mindennapos. De másnak nem is fogom engedni. Legalább annyi ilyenkor ,hogy kérdeznék meg. Az én gyerekem egy ember aki úgyan úgy érez ,gondolkodik ,mint mi. Vannak érzései,vágyai,akarata stb.csak nem tudja kifejezni mindig vagy nem érthetően. Nem biztos ,hogy akarná ezt, ugyan úgy ahogy hosszú ideig nem szeret anyósom kezébe lenni ő meg egyből ráfogná a sírására ,hogy a hasa fáj.
Emlékszem én is utáltam mikor puszilgattak,meg akár hova mentünk puszi puszi, majd később iskolában is. Középiskolás koromtól én finoman közlöm,hogy nem szeretem ezt a fajta kontaktust. Először furcsálják ,de nem érdekel. Fogalmam nincs ki mikor mosott arcot , fogat,kezet amivel utána az arcához ért,a pasiknál a szőrős arc se jó érzés,nah meg egy két lányismerőstől se élvezném mikor tiszta alapozó az arcuk. Szóval én olyannak nem teszem ki a gyerekem aminek talán én sem örülnék. Ha nagyobb lesz akkor úgyis eldönti,hogy akarja e vagy nem és nem is fogom erőltetni,hogy de adjál már puszit neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!