Kaphatok gyedet? Vagy ha ezt nem mire vagyok jogosult?
Főiskolás vagyok jövőre fogok végezni. A párommal babát szeretnénk utána. És érdekelne milyen "pénzösszegre" lennék jogosult? Bejelentett munkahelyem még nem volt és tudom hogy 180 nap kell a gyedhez, de olvastam olyat, hogy a felsőfokú tanulmányok is beleszámítanak!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia,
Én is főiskolás vagyok, így benne vagyok. Naszóval a 180napba valóban bele kell számolni a tanulmányok idejét, és ehez kell venni a munkaviszonyt. Ha sikerül elhelyezkedned a fősuli után akkor legalább 3hót dolgozni kéne szülés előtt, hogy legyen Gyeded(régi rendszer, az újat nem ismerem)és minden más amit munkabérhez kötnek Tgyás stb..
Ha besikerül a Pici a suli vége előtt, munka előtt, és nem tudsz elhelyezkedni, akkor csak Gyest kaphatsz. Én így jártam:(:D:D:D sebaj a sulit lehet folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!