Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol vannak ilyenkor a szülők?...

Hol vannak ilyenkor a szülők? Mi tudja kiváltani ezt egy 14-15 éves lányból?

Figyelt kérdés

Napi 2-3-szor felnézek fb-re, képet 3-4 havonta cserélek (profilképet). Amíg mindenki a lájkmámorban él, addig engem nem érdekel az, hogy mennyi rajt a lájk mennyi sem. (Csak mert épp néztem tegnap egy kérdést, ahol egy 14 éves kislány valami hasonló megfogalmazással, írta,hogy: 'Nekem csak 20 lájkom van, de nem ettől leszek menő'. Őszíntén nekem jó ha 10 (se): D.

A kérdés lényege, amiről szólni akart:

Megyek fel facebookra, írt üzenetet barátnőm, közben lapozok lejebb miután megnéztem, és egy kb 14-15éves 'kis'lány nadrág letolva, bugyi letolva,kézzel eltakarva azt a bizonyos testrészét,fotózza magát csücsörítve, erre a képre meg 513 lájk, azaz ötszáztizenhárom (elmebeteg.)

Hol vannak ilyenkor a szülők? Az ilyen képet tulajdonosát/szüleit miért nem büntetik meg?

Nem értem komolyan mondom.

Ahogy azt sem, hogy felnőtt emberek hozzászólnak/lájkolják a 'friss húst'

Ezeknek a lányoknak semmi értékjük nincs, egésznap a face előtt lógnak unalmukban fotózzák a puncikájukat és ennyi.

Ez lett a normális?(Én egy pillanatra esküszöm lefagytam)

2012. dec. 26. 16:47
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Ez 2012,lassan 2013.

Mit látok,mai 13 évesek címmel:

Szerelmi bánatod van? Miért? Talán Mickey egér miatt?

Azért álljon már meg a menet.. Mint az egyik kommentelő írta,10% a normális 13-14-15-16 90% a bulizós,pasizós,meztelen képeket feltöltő..

Amúgy mint mindenkinek nekem is volt tavaly környékén egy nagy hibám..

Volt akkor egy hülye pasim(internetes),és meztelen képet kért. Én meg fürdés után bepózoltam,úgy,hogy takarom a mellem és mosolygok.. Nem látszott ki se a nemiszervem se a mellem,de olvasom Facebook-on a kezdőlapot,látom kint vagyok.. Kértem,hogy törölje le,és a nővére is rám írt,hogy ilyet ne csináljak.. Ebből tanultam,letörölte,szakítottam,soha többé.

2012. dec. 26. 17:45
 22/23 A kérdező kommentje:

ma 17:32: Igazad van:) Nem érdemes foglalkozni sem velük, ő ribanc nem én:).

Utolsóelőtti: Igaz, mindig van az öregek szemében egy túlságosan elcseszett generáció. Csak mert más idők járnak. De ez ami most megy, ez már. . . 40 év múlva az lesz a normális ha egy 'oszdmegmindened.hu'-ra ami olyan lesz mint a mostani face, felrakják a teljesen meztelen testüket: D?Könyörgöm hol élünk.

Utolsó: Hibázni emberi dolog. Az a tanulás kategória, de ezek nem hibáznak, ezek hibát,hibára halmoznak, és teljesen normálisnak gondolják.

2012. dec. 26. 18:09
 23/23 anonim ***** válasza:

Valaki megmondaná,hogy miért kell lepontozni?

Nagyjából ugyanazokat a válaszokat adtam, mint a többiek...

2012. dec. 27. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!