Hol vannak ilyenkor a szülők? Mi tudja kiváltani ezt egy 14-15 éves lányból?
Napi 2-3-szor felnézek fb-re, képet 3-4 havonta cserélek (profilképet). Amíg mindenki a lájkmámorban él, addig engem nem érdekel az, hogy mennyi rajt a lájk mennyi sem. (Csak mert épp néztem tegnap egy kérdést, ahol egy 14 éves kislány valami hasonló megfogalmazással, írta,hogy: 'Nekem csak 20 lájkom van, de nem ettől leszek menő'. Őszíntén nekem jó ha 10 (se): D.
A kérdés lényege, amiről szólni akart:
Megyek fel facebookra, írt üzenetet barátnőm, közben lapozok lejebb miután megnéztem, és egy kb 14-15éves 'kis'lány nadrág letolva, bugyi letolva,kézzel eltakarva azt a bizonyos testrészét,fotózza magát csücsörítve, erre a képre meg 513 lájk, azaz ötszáztizenhárom (elmebeteg.)
Hol vannak ilyenkor a szülők? Az ilyen képet tulajdonosát/szüleit miért nem büntetik meg?
Nem értem komolyan mondom.
Ahogy azt sem, hogy felnőtt emberek hozzászólnak/lájkolják a 'friss húst'
Ezeknek a lányoknak semmi értékjük nincs, egésznap a face előtt lógnak unalmukban fotózzák a puncikájukat és ennyi.
Ez lett a normális?(Én egy pillanatra esküszöm lefagytam)
Egyetértek !! :OO
Mi az hogy ott van a keze?? Vegye el szépen..(muszály volt)
:) Köszönöm a válaszokat:).
Második: : D.
Öhm, egyébként ha lenne olyan akinek böki a csőrét, hogy kiírtam illetve mit foglalkozok vele:
Azt akkor úgy előtte hozzá tenném, hogy ilyenek miatt vagyunk mi is leáltalánosítva. Nagyon könnyen rámondják az összes/majdnem mind 14-15-16 évesre, hogy tinir*banc, gyerekes, minden ismeretség nélkül. Csak mert ez lett a világ. Na és most kezdtem megérteni, hogy ilyenek miatt szív az is aki teljesen normális.
pl: nem cigizem, nem iszom, nem bulizom, de ha téma van rólunk akkor egyből,"A mai fiatalok' illetve: 'mit akar egy 15 éves, mit ért ehhez?' Azért mert 90%-a nem ért valamihez, lehet a maradék 10% normális/művelt/kultúrált. Kevesen veszik érte az értékesebbeket, és sokan már az ilyen r*bancokat istenesítik, mivel ugyis ez lett a társasági norma.
Csak, hogy ezek még mindig a társadalom szemétkupacai.
:/
Kevesen veszik észre*
Harmadik: Hát én először látok ilyet, mivel én facebookon senki ismeretlennek nem jelölök vissza, és egyik ismerősöm ismerőse volt ez a 'lányka'.
szóval ebből azt szerettem volna kihozni, hogy nekem időm sem nagyon van arra, hogy a bugyim fotózzam, illetve meg sem vagyok magammal elégedve.
Az még oké ha meg van magával elégedve, de ez már nem normális egy 14-15 évestől
Szerintem szülők vagy nem törődnek a gyerekkel, vagy nem tudnak arról hogy a lánynak van ez a bizonyos profilja, valószínűleg ezen a profilján csak olyan ismerősei vannak, akik nem ismerik a szüleit vagy egyáltalán nem ismerik őt sem. Az ilyen képek azért kerülhetnek fel, hogy a figyelem rájuk terelődjön. Arra nem gondolnak hogy az érettebb gondolkodású emberek mit gondolnak róluk.
De lehet hogy ezt csak én gondolom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!