Hol éri meg jobban babaruhát venni? Vatera vagy turi?
Háda!!!! gyönyörü újszülött cuccokat tudsz majd venni! én mindkét babámnak ott vettem a "kezdöcsömagot"
voltam a kilós boltjukban is árucsere utáni napon, pár fillérböl megvettem fél éves koráig a ruhácskákat, márkásak és minöségiek voltak. legközelebb is csak így fogom csinálni! boldog készülödést :)
Darab áras hádában 1500ft/ db a rugi pl.
A kikósban meg csak body, 1-2 nadrág van.
Szerintem menj ki Csepelen szokott lenni babaörze, ott meg tudod nézni, és jó áron adják az anyukák!
Én vettem innen is, onnan is, de maradok inkább a turinák, ha már nem újat veszek! Ott láthatom, a kezembe foghatom, átnézhetem, és ha találok rajta foltot, visszateszem. Mellesleg 1-1 darabot is megéri venni, vaterán már annyira nem. Vettem szupi bodykat, persze eladó szerint foltmentes, én sem vettem észre, amíg nem néztem át mosás előtt, hát mindegyik bodynak az ujjánál van szép sárga folt...és nem is mind jött ki előkezeléssel. Másik meg, vettem csomagot 5000 ft-ért, sok-sok body, ebben meg volt egy jópár darab, ami a kukában landolt, mert foltos, vagy annyira bolyhos, hogy inkább veszek akkor újonnan, de ezt nem adom rá.
Egyébként szoktam darabára turiban is venni ruhákat, annyira szépeket, és márkásakat lehet kifogni piti összegekért. Pl. vettem egy Zara pulcsit 700 ft-ért, szerintem egy gyereken nem volt rajta...Bocsi a hosszú írásért, csak gondoltam megosztom a tapasztalatomat, de hozzáteszem, valaki esküszik a vaterás ruhavásárlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!