Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennétek vagy maradnátok?

Mennétek vagy maradnátok?

Figyelt kérdés
Barátnőm sírva jött hozzánk. Van egy 7 éves kislánya, 2 éve van neki egy kapcsolata, jól megvannak, össze is költöznek nemsokára. A kislány szereti az anyja új párját, mert az apja elhagyta őket nem foglalkozik vele. A kislány karácsonyra azt kérte volna, hogy az új párja ha nem is veszi a nevére, legalább had szólíthassa apának. A férfi kiborult, barátnőm szavait idézem, mit mondott a párja a kislánynak: mit képzelsz, téged csak anyád után lízingeltelek! Elfogadtalak,itt élhetsz, de legyen elég ennyi. Anya és lánya együtt sírtak a férfi beszólásán. Jogos volt ez a férfitól vagy tényleg bunkó volt? Nagyon gondolkozik rajta az anya, hogy nincs értelme az összeköltözésnek, hiszen a lányát kívülállóként fogadja el a párja és nem szeretné, ha a kislánya lelke sérülne. Eddig ezt az arcát nem mutatta a párja. Megalázottnak érzik magukat és kiszolgáltatottnak. Ti mit tennétek? Mennétek vagy maradnátok? Egyeltalán el lehet ezt felejteni, vagy örökre benne marad a tüske ha ki is békülnek?
2012. dec. 22. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kikerekedtem a szemeim, miközben a pasi válaszát olvastam. Én pakolnék és kidobnám a fenébe ezt a senkiházi, önző dögöt.
2012. dec. 22. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nem elnek együtt. Igy azért kicsit más. Gondolom nem is naponta találkoznak. Nem fogalmazott valami finoman, de gondolom sokkolta a gyerek.
2012. dec. 22. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Ha apárom így beszélne a gyerekemmel, akkor óriásit csalódnék benne és ezek után tuti biztos nem lenne jó a kapcsolatunk. Akár mennyire meg volt lepve a kérdéstől, egy értelmes férfi nem így válaszol.

Egyébként hány évesek?

2012. dec. 22. 14:27
 14/16 A kérdező kommentje:
anyuka 29, a férfi 33 éves. Még ha hirtelen is jött a kislány kérdése, ezt akkor is meg lehetett volna beszélni az anyukával négyszemközt.
2012. dec. 22. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Kar azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha. Anyuka üljön le a párjával kettesben es beszélek meg, hogyan tovább. Nem érzem egyebkent ezt egy komoly kapcsolatnak es bevallom nekem a kislány kérése is nagyon furcsa, ha nem is elnek együtt.
2012. dec. 22. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Senkitől sem várható el, hogy más gyerekét a sajátjaként szeresse, de ha valaki ilyen mondani a gyerekemnek vagy akár nekem, rögtön otthagynám!!!
2012. dec. 22. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!