"A gyereknek 3 éves koráig az anyja a legfontosabb". Egyetértesz?
3 éves korom előttre nem nagyon emlékszem, de egész gyerekkoromban Anyu volt nekem a legfontosabb. Mégis ki más lett volna? Szerető családban éltem, volt Apu, Nagymama, tesó is, de Anyu különleges helyet foglalt el a szívemben, és foglal el a mai napig is. Persze már máshogy, hiszen nekem is férjem van és gyerekeim.
Szomorú, ha valaki ezt nem élhette át.
Kedves Kérdező, a magzat hallószerve és hallása a 24. hétre kialakul. Az édesanya hangja pedig azért érdekesebb számára, mivel azt csontvezetéssel hallja (gerincoszlop, medencecsont). Az általad preferált orvosi válasz azért nem stimmel, mert sok baba a 38. hét előtt megszületik, és mitadisten, hallanak is.
Az eredeti kérdésre pedig azt tudom mondani, hogy a gyereknek mindkét szülőjére szüksége van, egyformán fontosak a számára. Viszont ehhez olyan szülő is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!