Egy nő tud élni gyerek nélkül?
Persze, hogy lehet! Én nem is szeretnék gyereket, legalábbis most így gondolom. Mondjuk még nem kizárt, 27 éves vagyok, szóval nem vagyok lemaradva semmiről, viszont egyelőre úgy érzem, soha nem szeretnék gyereket.
És nem, egyáltalán nem üres az életem! Karriert építek, barátaim vannak, szeretek utazni, színházba - moziba járni, szeretem, hogy a magam ura vagyok...
Én így érzem jól magam. Az emberek nem egyformák, miért lenne üres az élete annak, akinek nincs gyereke?
Ez akkor igaz, ha valaki szeretne. Aki viszont nem szeretne, annak nem üres az élete, ez ilyen egyszerű.
Ez olyan, mintha én azt kérdezném, hogy nem üres-e az élete annak, aki otthon van, és nem dolgozik. Mert nekem meg az lenne szörnyű, másnak az a jó.
Amikor az ilyesmit próbálod megítélni, nem szabad mindig csak magadból kiindulni.
Miért ne élhetne gyerek nélkül? Ha van jó szakmája, érdeklődési köre tág, elfoglalja magát értelmesen, akkor nem hiányzik a gyerek. A gyerekek felnőnek, és akkor is magára marad a nő.
Sok nőt ismerek, akik gyerek nélkül is jól megvannak.
A gyerekkel nem csak öröm, de nagyon sok gond és bánat is van.
Nem kellene mindenáron gyereket akarni és imádni őket.
én nem tudnám elképzelni az életemet gyerkőc nélkül.
persze mindenki más, és ezzel nincs is baj.
például keresztanyámnak nagyon sokáig úgy volt, hogy nem lesz gyereke, ő üresnek érezte, ezért körülvette magát állatokkal. aztán derült égből villámcsapásként érte, hogy babát vár. én úgy látom rajta, hogy most lett teljes az élete, hogy ott van vele a kisfia (nem is olyan kicsi már, 10 éves)
de a sógornőmet is fel tudnám hozni példának. neki a karrier a fontos, a barátok, a bulizás (amivel nekem nincsen semmi bajom). viszont annyira beleöli az energiáját a munkába, hogy nem igazán talált magának még férfit, akivel hosszú távon ellenne. a családban mindenki elkönyvelte már, hogy neki nem lesz gyereke. de ő jól érzi így magát.
Én se akarok gond nyűg baj:(((
180 fokot kellene változni aki a csöndet megszokta nehezen változik:)
Hát én tudok, igen.
Nem akarok gyereket.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!