Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kérlek adjatok...

Mit tegyek? Kérlek adjatok tanácsot, el vagyok keseredve, mert úgy érzem "kicsúszott a talaj a lábam alól"?

Figyelt kérdés

Az idei lesz életünk első karácsonya, amit már a kislányunkkal töltünk hármasban!

Hetek óta izgatott voltam, díszítettem a lakást és azon igyekeztem, hogy bebizonyítsam, hogy pénz nélkül, szegényen is lehet meghitt, szeretetteljes az ünnepünk!

DE úgy érzem elfogytam!Fáradt vagyok, lelkileg is kimerült és eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekel és nincs kedvem az egészhez! (erőltetett menetté vált)

Az élet több területén is akadályokba ütköztünk és ellehetetlenedett az életünk.Feszültek, idegesek vagyunk párommal és minden apróságon összeveszünk (ettől függetlenül persze szeretjük egymást, de...)

Kérlek segítsetek, hogy szedjem össze magam?

Szeretném, hogy a szívembe, fejembe újból nyugalom, béke, melegség költözzön!

Köszönöm segítségeteket!

2012. dec. 20. 13:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen láttam tegnap ezt a riportot (végig bőgtem)

Aztán gondoltam legyen jó kedvünk, leültem a kislányommal meghallgatni a bóbitát, erre azt is végig sírtam...

Lehet egy kiadós sírásra lenne szükségem....bár a problémáink nem oldódnának meg, de talán kevesebb feszültség maradna bennem?

2012. dec. 20. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy idős,tündéri rokon nénitől kérdeztem,hogy hogy van, ezt válaszolta:

-ha a sok rosszat leszámítjuk,akkor jól!És nevetett:)Pedig nagyon sok gondja,baja van! Tedd te is ezt!

2012. dec. 20. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Keress egy hivo kozosseget akik szeretnek es befogadnak es segitenek titeket.A kozosseg ereje nagyobb mint gondolnad a kozos etkezes a kozos beszlegetes.Ettol jobbak lesznek a hetkoznapok es az unnepek is.
2012. dec. 20. 16:57
 14/15 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM MINDENKI VÁLASZÁT :')

Igyekszem a legszebb dolgokra gondolni, rosszat kizárni, és hálát adni mind azért amim van (család ,egy gyönyörű kislány, egészség)

És most ez a zene hozta meg számomra a megnyugvást :'(

http://www.youtube.com/watch?v=d2JBiCaSJMk

2012. dec. 20. 17:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok, mint Te, de talán egy kicsit jobban. De az én lelkem is sír és én is nagyon padlón vagyok.

Úgyhogy megértelek! Én is keresem a lehetőséget, hogy feldobjam magam, de nehezen sikerül. Talán akkor lesz jobb, ha az ünnepek alatt jövünk-megyünk a rokonokhoz, nem lesz idő a bajaimmal foglalkozni. Holnapra mézeskalács sütést terveztem a gyerekekkel, az biztosan jó lesz.

Nekem is mondogatják, hogy ne foglalkozzak a gondokkal, de ez nem ilyen egyszerű. Sajnos tanácsot nem tudok adni, sztem ez a szürke idő is kedvez a depis hangulatnak. Csak jelezni akartam, hogy nem vagy egyedül.

Persze én is örülök annak, ami van, de azért a jobbra törekszem. És hiába teszek meg mindent, falakba ütközöm.

Most hallgatok egy kis retro-kabarét, hátha feldobódom...!

Kívánom, hogy forduljon jóra a sorsod-sorsotok!

2012. dec. 21. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!