Vetélés-koraszülés?

Figyelt kérdés

Nos, azt szeretném megkérdezni, hogy hogy t9örténik a következő dolog.

24 hetes babát szó nélkül megpróbálják megmenteni az orvosok(mert ugye kis esélye van az életre)

De egy 23 heteset már mért nem PRÓBÁLJÁK megmenteni?

Teljesen igazságtalannak vélem, hogy valakinek azon a pár napot múljék az élete.

2012. dec. 17. 23:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

MIért agyalsz ilyeneken? Nekem teljesen egészséges 34 hétre született lányom van 3 éves. SOHA nem fogom kiheverni azt a 4 NAPOT amikor inkubátorban volt. 8 napra jöhettünk haza, de az a 8nap életem legszörnyűbb élménye.

Láttam 30 hétre született kis pici "babákat" magzatok még ők egyébként csak kint vannak... El nem bírom azokat a HETEKET képzelni aggódva a gyerekért. Agyvérzés, gyomor szív stb műtét. Sok esetben sajnos egy sérült gyerek a végeredmény, főleg 24 hétre.

A második babámmal 29 hetesen indult be a szülés. Tudod mit éreztem? Meg akartam halni. De HÁLA A JÓISTENNEK aki velünk volt és a 9 hét kórházi kezelésnek kihordtam a fiamat. Ég és Föld a 2 szülés élmény közötti különbség.

2012. dec. 18. 08:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Ma 6:30-as vagyok!

Utolsó örülök, hogy a gyerekeiddel minden rendben!

Nekem időre született a lányom 38+4 (3600g és 51 cm) naposan és mégis voltak vele gondok.

Merconiumos magzatvíz, császár, mi egy hetet voltunk bent a kórházban (láz, antibiotikum, oxigén, te volt szurkálva). Nagyon magam alatt voltam. A szülés utáni 3.napon hozhatták ki szoptatásra, annyira boldog voltam, de nagyon hamar elfáradt szegénykém. A 7. napon hoztuk haza, szürcsögött és tiszta kiütés volt. Nem is volt sok tejem, de 8 hónapig tudtam szoptatni is. Szerencsére okos, ügyes kislány, 3 éves lesz. :-)

2012. dec. 18. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!