Melyik név tetszik jobban a Tímea vagy a Viktória? Miért az egyik s miért nem a másik?
3-as vagyok.
Általánosba az osztálytársam volt, erőszakos, nagyszájú lány volt és pofátlan.
Viszont a most 2,5 éves kislányom 2 napközis kis társát is Vikinek hívják és ez segít, mert mind a 2 kislány nagyon édes, barátságos:-). De nem adnám a lányomnak ezt a nevet.
Mindkettő szép név szerintem, de én inkább a Tímea felé hajlok. Inkább azt választanám.
Viktória nagyon felkapott lett mostanában (0-3 év közötti kislányok körében jó párat ismerek), bár a 20-30-as korosztályban is elég népszerű volt. Egyik unokatestvérem is Viktória. Neki jól áll ez a név, nagyon szép lány.
Tímea tetszik nekem a kettőből! Szép elegáns név, és aTimi becézése aranyos, közismert, de nem tömeg név.
A Viktória név nekem nagyon nem tetszik. A Viki becézés szerintem borzalmas, no meg én is csak olyan Viktóriát ismerek akik önzők és nagyképűek.
Nem vagyok terhes! :D
Nem akarok gyereket de tudnám milyen nevet adnék neki.
Az egyik az én nevem a másik meg egy olyan lányé akihez nagyon rossz élmény fűz.
Azért tettem fel a kérdést mert:
1 én utálom a,nevem nem tetszik de akkor inkább így hívjanak mintsem a másik neven
2. kíváncsi voltam vajon már a neve is jobb vagy szebb nálam/ az én nevemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!