Miért ilyenek egymással az ANYÁK? Bővebben lent
Maximálisan igazad van. De ez egy költői kérdés marad.
Ide nem fognak azok írni, akik "tökéletesek", a választ pedig csak ők adhatják meg.
Tökéletlen anyák gyülekező!!!!
Abszolút jogos, és jó a kérdés! szerintem itt vezetik le a saját életük kudarcait, és frusztrációit.
Teljesen felesleges reagálni rájuk, ők az "őszinte, jól megmondom" (anyukák arc nélkül, név nélkül). Nem is értik mi a különbség stílus, és stílus között.
Ezen a kérdésen már én is elgondolkodtam. Szerintem is itt vezetik le névtelenül, arctalanul a fáradt gőzt.
Nemrég én is így jártam. A kérdésemre 5 válasz érkezett, abból 1!!! volt normális.
második vagyok.
igaza van a harmadiknak.
ha magamból indulok ki is észre veszem néha tök bunkon válaszolok.
pl kérdez egy anyuka hogy rohadnak a gyerek fogai elöl, nem is érti de kap esténként fogmosás után tejet. (pl ilyen kérdés gyakran van) egyik alkalommal írom szépen hogy fogmosás után már ne igyon cukrosat és bizony a tej, kakó is rengeteg cukrot tartalmaz stb... majd köv nap bunko hangulatomba vagyok (pedig szerintem tök kedves nö vagyok, de lehet a gyerek felidegesített) és azt irom, hogy " neked ennyi eszed van hogy a gyereknek cukros löttyöt adsz fogmosás után? szerinted mitöl rohad a foga?"
Teljesen igazad van.
Èn is kaptam màr itt bőven, pedig mèg csak nem is vitatèma volt a kèrdèsem, mègis jöttek, akik hàtsò szàndèkot vèltek felfedezni a szavaim mögött, mondhatnàm belekèpzetek olyant, ami oda sem volt ìrva. :). Őszintèn, gőzöm since mire jò ez, szerintem egy kultùràlt ember lehetne annyira èrtelmes, hogy vadideg embert ne küld el anyjàba, nem hülyèzi le stb..... Legalàbb is nàlaim ez alap. A vèlemènyemet leìro, akkor is ha tudom, hogy lesz aki beleköt, de vitàba szàllni nem szoktam, plàne nem èrtelmetlenül.
Nekem egyèbkènt most ìgy karàcsony tàjèkàn az abszolùt kedvencem a gazdag gyerek, szegèny karàcsony. Ha valakinek kicsit jobban megye màr jön is az ìtèlkezès, beszòlàs, hogy minden a pènzről szòl meghittsèg mèg semmi. Ès mindezt 3 mondatbòl sikerül az okoskàknak megàllapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!