Kiváncsi vagyok a véleményekre, irnátok?
Én hasonló dilemmában vagyok, mert projektelünk és azt sem tudom, hogyha sikerül a pocilakó mikor mondjam meg a melóban.
Mivel nehezen jön össze lehet hogy veszélyeztetett leszek. Akkor egyértelmű, hogy a dokira hallgatok és otthon maradok. Bár a fizum másik része hiányozna rendesen!
A munkahelyem irodai, de stresszes és egy gyárban van ahol mindenféle gépek okoznak nem kicsi rezgéseket és okádják ki a füstöt és természetesen az elszívók semmit sem érnek.
Most úgy gondolom hogyha megtudom, betegállomnyba megyek (leglább az első 12 hétben). Utána akár vissza is mennék melózni. De ha ezidő alatt mégsem marad meg a baba tök szar lenne visszamenni ráadásul akkor már a cég is konkrétan tudni fogja hogy babát akaruk és akár meg is szabadulhatnak tőlem a következő teherbeesésig.
Szal nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!