"Kell a gyereknek a testvér" - egyetértesz ezzel?
Pont ebben a cipőben vagyok amiben te/ti.
Nekünk is egy gyerekünk van,1 éves fiúcska,szintén rémálom terhesség,koraszülés sürgősségi császárral,4,5 hónap hasfájós időszak és még a mai napig nem aludtunk át egy éjszakát sem.
Tehát amikor nekem felvetik a tesó dolgot,én határozottan közlöm,hogy kizártnak tartom,hogy még egy gyerekem legyen.
Én is félek attól,hogy nem fogom ugyan úgy szeretni,meg hogy nem bírok majd el velük,mert a fiam is meglehetősen hisztis,akaratos és rengeteg törődést igényel.
Persze biztosan jó dolog egy testvér,nekem is volt csak sajnos 26 évesen meghalt,de ha mi szülők úgy érezzük,hogy nem szeretnénk több gyereket,akkor nem is lesz.
Ebbe senki bele nem szólhat,nem erőltetheti.
Nem tragédia za sem,ha nincs testvére. Ugyanis semmi nem garantálja, h azok a klasszikus jó testvérek lesznek. Lehet, h ki nem állhatják majd egymást. Igen, ilyen is van. Láttam olyat is, h a két gyerek közt akkora volt a korkülönbség, h mindig épp teljesen más fejlődési szakaszban voltak, így nem voltak közös témáik. És olyat is láttam, h egyszerűen annyira különbözött a két gyerek természete, h más baráti körük volt, máshová jártak szórakozni, stb. Annyi közük volt egymáshoz, h ugyanoda jártak haza enni-aludni. Később még ez se.
Szóval nem biztos, ha tesó akkora ajándék és nem mindenáron KELL.
Ha nincs testvére,akkor nincs.Ő így nő fel,neki ez lesz a természetes.
Ha lenne tesó,igen,ugyanúgy szeretnéd,mint a már meglévő gyerkőcöt.Én is azt hittem nem tudom szeretni.Ah!A szeretet nem osztódik,hanem többszöröződik!
"Igazából a gyereknek jobb ha van testvére,mert ha bármi történik a szülőkkel akkor ott lesz neki a tesó"
Mert a tesóval nem történhet bármi? Úgy beszéltek erről a témáról, mintha a testvér halhatatlan lenne.
Ez neked a hiszti? :)
Senki nem hisztizett, én csak rávilágítottam, hogy amit leírtál, egy tévedés, ugyanis a testvér sem halhatatlan.
Ennyi.
Egyedül te hisztizel itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!