Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyi citromlevet tesztek...

Ti mennyi citromlevet tesztek 1 éves gyermeketek teájába?

Figyelt kérdés
1 liter vízbe fél deci citromlé sok vagy jó?

2012. dec. 12. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Citromot teszek bele, 1 liter vízbe 2 tea filter, 3 evökanál cukor, 1/3 citrom leve bele facsarva, a héjját is bele dobom 1-2 perce.
2012. dec. 12. 20:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi! De engem konkrétan az érdekelne, hogy liter vízbe fél deci sok-e, vagy pont jó?

2012. dec. 12. 20:24
 3/7 Jégtánc ***** válasza:
Miért nem kóstolod meg? Ha túl savanyú akkor nem jó.Ezt te is meg tudod állapítani.Egyébként én csak meg szoktam kicsit löttyinteni az üveget,csak hogy legyen egy kis világos színe:)
2012. dec. 12. 20:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert összevitáztunk rajta a férjemmel. :) Szerintem túl sokat tett bele, 1 éves a gyerkőc, saját véleményem szerint nem kéne túl savanykásra csinálni neki. Viszont a férjem a túl sok citromot túl sok cukorral enyhíti, hogy ne legyen savanyú. Ismétlem - szerintem.

A válasza a felvetésemre az volt, hogy "te már megint belémkötsz, sose jó amit csinálok, stb.", ezért kérdezem, hogy tényleg én vagyok most rossz passzban, és jó lesz az úgyis, vagy tényleg kevesebb kellene bele. :)

2012. dec. 12. 20:31
 5/7 Jégtánc ***** válasza:
Hagyd úgy,max főzöl holnap másikat:))) Nálunk a tápszer ilyen "kényes " kérdés,mert ha ő csinálja nagyon csomós lesz:) Már nem szólok neki.Csinálok újat:))
2012. dec. 12. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, én csak vizet adok az enyémnek, de ha magamnak csinálok teát, akkor sem teszek bele ennyi citromlevet. Neki meg se citromot se cukrot nem tennék bele. Na nem azért, mert óvjuk a széltől is, hanem mert jobb, ha a természetes ízeket szokja meg.
2012. dec. 13. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább facsarjatok bele 1 citromot. Az legalább valódi gyümölcs és C-vitamin is van benne. A kérdésre a válasz, szerintem sok a fél dl citromlé. Én még a sajátomba is csak kb. 4-5 evőkanállal tettem
2012. dec. 13. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!