Ha feljelent anyósom a gyámügyön, komolyan veszik? Mire számítsak?
Anyósom kezdettől fogna nem nagyon szeret, mert a férjem korábbi barátnőjét szerette volna menyének.
A lányunk 14 hónapos, amióta elkezdett járni esik-kel, sajnos néha úgy megüti magát hogy felreped a szája vagy lehorzsolja a bőrét. Persze nem napi szinten. A gyerekorvos szerint ez teljesen normális, hamar begyógyul neki.
Tegnap hazafelé jöttünk a boltból és elesett a lányom, nem tudtam elkapni, felrepedt a szemöldöke. Kórház, nem csináltak vele semmit csak tettek rá egy sebtapaszt. Anyósom pont tegnap jött át, és teljesen kiakadt hogy én nem vigyázok rá, sőt, megverem és emiatt kék-zöld a gyerek mindig (ami azért túlzás). Azt mondta feljelent a gyámügyön.
Megteheti? Ki fognak jönni, vagy mi van ilyenkor?
Négy gyerekem van. A nagyok már nagyok (20 év, 14 év, 14 év), a kicsi 4 év, de még soha nem történt meg, hogy úgy elestek volna, hogy felrepedt a szájuk. Az meg főleg nem, hogy 14 hónaposan ez rendszeres!
Nézesd meg a gyermeked egyensúlyérzékét, mert akkor valami nem stimmel. Vagy nem tudom mi történik, hogy ennyi baleset van.
szerintem meg pont az a baj, hogy sokáig mögötte álltál és elkaptad ha esett, nem?
én sokáig elkaptam, mármint mikor tanult állni, elindulni. na aztán akkorákat esett, persze az volt a gond, hogy rosszul. de pár száj felszakad, orrhorzsolás és egy áll felszakítás után megtanult esni :)
bocs az offért :)
Én mindig mondtam az orvosnak, hogy nem lepődnék meg, ha valaki azt mondaná, h verem a gyereket, állandóan zöld-lila volt.
Mellesleg, meg tudják mondani, hogy csak esik-e a gyerek, vagy vered-e. Ne aggódj akkor sem, ha esetleg kivizsgálják az esetet. Az a dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!