Mennyiből tud ma egy család jól megélni Magyarországon?
Kedves kommentelők! Bár a kérdés 2012-ben került be a topicba, de nekem most lett sajnos nagyon aktuális. Egyedül nevelek 3 gyereket, akik közül a legnagyobb szeptemberben megy egyetemre. Az összes bevételemből ha levonom a havi kiadásokat (rezsi + telefon), kb. 92 ezer forint marad. Ebből kell kihoznom a kaját, autót (sajnos ez nélkülözhetetlen), és minden mást is. Két gyerekem a bérletet magának fizeti, így ez nem nekem költség. Ja és van egy öreg kutyám is, akit szintén etetni kell. A házat most árulom, mert nem tudom már fizetni, kisebbet akarok venni. Már minden kiadást igyekszem a minimumra csökkenteni, de így is kevés marad a megélhetésre. Van ötletetek hogyan lehet ennyiből kijönni, vagy hol lehet még húzni a nadrágszíjon? Azt ne írjátok hogy van aki ennél kevesebből is megél, mert azzal nem segítetek!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!