Mért zavaró, ha a válaszaimhoz odaírom, hogy kétlányos 19hkm?
Figyelt kérdés
Nem kötekedés, de érdekelne a válasz.2012. dec. 11. 16:05
11/14 anonim válasza:
Bármennyire is le lettem pontozva (köszi lepontozó megvolt a mai örömöd remélem :DD) tök egyetértek veled kérdező pont ezért amit írsz mondjuk szüléssel kapcsolatos témában vagy bármiben, nehéz ezt így elválasztani hogy mikor irreleváns a gyereknevelés gyerekvállalás témakörben hogy épp terhes vagy vagy hány gyereked van (az oké hogy sütés főzésnél nem írod oda). De meg ez is hogy "szúrja mások szemét" , őszintén ezen az oldalon van kalapod nincs kalapod -tökmindegy....:D Ma az a baj hogy kiírod holnap az a baj ha rövidítesz utána az a baj, ha vétesz pár vesszőhibát stb. :D
12/14 anonim válasza:
Szt tök jó h oda írod!Ebből én tudom h Te válaszolsz.Írd oda bátran!
13/14 A kérdező kommentje:
Nem írom oda, mert ezért pontoznak le:(
2012. dec. 12. 13:05
14/14 anonim válasza:
Írd nyugodtan oda, ha pl. a szülésről kérdeznek, szoptatásról vagy olyanról amiben a tapasztaltabb szülőt kérdezik. De a belinkelt kérdésnél felesleges volt odaírni, mert a kérdezőnek mindegy, hogy neked 6 vagy 9 gyereked van, neki akkor is bemegy a cigifüst a lakásába.
Első voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!