Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mért zavaró, ha a válaszaimhoz...

Mért zavaró, ha a válaszaimhoz odaírom, hogy kétlányos 19hkm?

Figyelt kérdés
Nem kötekedés, de érdekelne a válasz.
2012. dec. 11. 16:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy zavaró?

Ha a kismamás/babás témáknál odaírod, akkor teljesen oké. De azért ha más témáról van szó akkor furcsán jön le.

2012. dec. 11. 16:11
 2/14 A kérdező kommentje:
2012. dec. 11. 16:12
 3/14 A kérdező kommentje:
A belinkelt kérdésben a 4-es válaszolót nagyon irritálja:)
2012. dec. 11. 16:13
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Őszintén, engem is zavar?! Olyan mintha minden válaszod kéne fogadni, mert te már a 3. Babádat várod!
2012. dec. 11. 16:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor többet nem fogom odaírni. Köszi a válaszokat.
2012. dec. 11. 16:15
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Hát én meg igen is szeretem ha valaki odaír effélét mert ha bármi más kérdésem lenne akkor lehet megkérdezném tőle stb. Meg néha úgy tudom beazonosítani hogy ki is a válaszoló (ezért volt jó a név is amit néhányan használtak ma már sajnos egyre kevésbé) mert volt jópár olyan akiket szívesen olvastam és ha megláttam az ő válaszaikat akkor elolvastam.
2012. dec. 11. 16:20
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

Mert tök irreleváns a kérdés szempontjából.

Semmi köze hozzá. Ha arról szól a kérdés, hogy hány gyereked van, akkor oké, hogy odaírod.

Vagy pl. ha olyan kérdésről van szó, amiben egy sokgyermekes anyukának "többet ér a szava".

De ez a kérdés pont nem olyan.

Kb. mintha a "milyen suliba jársz?" kérdésre válaszolnék, és a végére odaírnám, hogy 22/L, aki szereti a mákos tésztát.

De amúgy engem nem érdekel különösebben, csak szerintem másokat ez zavar benne.

2012. dec. 11. 16:24
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha a kérdéshez van köze, oda lehet írni. Pl, ha vki a szülésről érdeklődik, akkor azért nem mind1, hogy egy középiskolás diák mondja el a tanultakat, vagy te, aki már 2 szülésen is túl van. De az általad belinkelt kérdésnél szerintem pl pont mind1 lett volna, hogy ott van e vagy sem. Bár ettől azért vannak cifrábbak jócskán, pl múltkor egy receptet kérdeztem sütés-főzés kategóriában, és a válaszoló azért odaírta, hogy 28+4 hkm. Akkor azt sem tudtam, hogy ez milyen jel :D
2012. dec. 11. 16:26
 9/14 A kérdező kommentje:

Természetesen csak gyerekneveléshez szoktam odaírni. Sütés főzéshez azért nem:D

Na mind1, többet nem írom oda. De azért szerintem nem én vagyok az egyetlen. És tök nem gondoltam, hogy egyeseknek gondot okoz:D

De azért pl. ha egy 30 hetes kismama kérdez valamit a szülésről, és én úgy válaszolok neki, hogy ....19hkm, akkor fura lesz neki, hogy én mit akarok, hisz nem tudok semmit sem a szülésről. Na de a lényeg, akkor BOCSÁNAT.

Köszi a válaszokat.

2012. dec. 11. 16:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is csak akkor zavar, ha nem a kérdéshez kapcsolódik.

Ha szoptatásról, szülésről kérdeznek akkor érdekes lehet, hiszen tapasztalatból beszélsz.

2012. dec. 11. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!