Mért zavaró, ha a válaszaimhoz odaírom, hogy kétlányos 19hkm?
Miből gondolod, hogy zavaró?
Ha a kismamás/babás témáknál odaírod, akkor teljesen oké. De azért ha más témáról van szó akkor furcsán jön le.
Mert tök irreleváns a kérdés szempontjából.
Semmi köze hozzá. Ha arról szól a kérdés, hogy hány gyereked van, akkor oké, hogy odaírod.
Vagy pl. ha olyan kérdésről van szó, amiben egy sokgyermekes anyukának "többet ér a szava".
De ez a kérdés pont nem olyan.
Kb. mintha a "milyen suliba jársz?" kérdésre válaszolnék, és a végére odaírnám, hogy 22/L, aki szereti a mákos tésztát.
De amúgy engem nem érdekel különösebben, csak szerintem másokat ez zavar benne.
Természetesen csak gyerekneveléshez szoktam odaírni. Sütés főzéshez azért nem:D
Na mind1, többet nem írom oda. De azért szerintem nem én vagyok az egyetlen. És tök nem gondoltam, hogy egyeseknek gondot okoz:D
De azért pl. ha egy 30 hetes kismama kérdez valamit a szülésről, és én úgy válaszolok neki, hogy ....19hkm, akkor fura lesz neki, hogy én mit akarok, hisz nem tudok semmit sem a szülésről. Na de a lényeg, akkor BOCSÁNAT.
Köszi a válaszokat.
Engem is csak akkor zavar, ha nem a kérdéshez kapcsolódik.
Ha szoptatásról, szülésről kérdeznek akkor érdekes lehet, hiszen tapasztalatból beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!