kedves 9-es!
mindig az sír, akinek van pénze.
9-es vagyok.
Ezt én is így tapasztaltam.
Én, mint szociális munkás nem keresek túl sokat, de eszembe sem jutna szegénynek mondani magam.
Átlagos, középosztálybeli vagyok, de semmiképp nem szegény.
Akikről írtam,kb. a háromszorosát keresték, mint én, és mégis folyton panaszkodtak, és mondom: állandóan a kormányt szidták, meg a magyarországi kisebbségeket, bla, bla,bla...
Hogy miattuk nem jutnak ŐK előrébb.
De ez már egy másik történet.
Sokaknak, ha annyi pénze lenne, panaszra sem nyitnák a szájukat soha.
En lattam hasonlo babakeszitorol egy musort a discovery adon. Nem gyerekeknek veszik hanem maniakus gyujtok altalban azok akik megveszik. Volt egy no es volt neki tengernyi belolle. Vitte oket setalni rendes babakocsiba, pelusozta oket, vasarolt nekik ruhakat, olyan boltokba, hogy en be sem mennek az arak miatt. Kb 300 dollarert vett 2 bodyt meg egy kiscipot. :) Hihetetlen volt. Nem vagyott sajat gyerekre neki es a ferjenek a babak voltak a gyerekei. Ebben a musorban szerepelt egy idos hazaspar is. A kisunokajukat elvitte az anyuka Ausztraliaba es nem lathattak tobbe. Igy fogtak a kisfiu fenykepet, elkuldtek egy ilyen baba keszitonek aki elethuen megcsinalta a hasonmasat. Hihetelen volt es, ahogy manapsag neveznenk morbid. Az idos hazaspar ezt a babat rendezte es vett nekik minden fele baba cuccot. Volt egy no aki a babat az autoban hagyta amig vasarolt. Egy rendor meg fogta es betorte az auto ablakat mert azt hitte egy magara, hagyott eszmeletlen kisbaba fekszik bent a kocsiba akit a szulei otthagytak. :) A rendor probalta ebreszteni kivulrol, utogette az uveget, hangoskodott de semmi. Amikor a gyerek az auto riasztojara sem ebredt fel betorte az uveget. Errol az autoban felejtett babarol volt szo:
Amerikaba 550 dollarert mar olyat is kapsz ami lelegzik.
Ja amúgy a szegénység elég relatív dolog. Ismertem olyat, akinek konkrétan zoknira nem tellett, annyira semmi pénzük nem volt, de olyat is ismertem, aki azon akadt ki, hogy nincs pénzük a télen még egyszer (!) elmenni síelni az Alpokba.
Btw: ha lenne ennyi pénzem se venném meg ezt a babát. Van nekem igazi is, nem kell akkor az utánzat ;)
Nem èrtem, hogy függ össze a kèrdès a babàval. Van akinek van rà pènze. De kapàsbòl kb 20 màsik tök felesleges jàtèkot be tudok linkelni, sokkal dràgàbban ès azt is van aki megveszi.
Amùgy az ilyeneket gyakran gyűjtők veszik, vagy sajàt babàjukat elvesztő anyukàk. Nèzz meg egy Götz babàt. Sima baba, jò minősègű, Semmi extra, csak Götz ès mèreg dràga ès azt is megveszik.
jaj, de nagyon bizarr ez a játék.
A kérdésedre bocs, de nem tudok pár mondatban válaszolni, időm pedig most nincs rá, hogy kifejtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!